Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Olałem kobietę, którą kocham

Polecane posty

Gość gość
zacznijmy od tego, czy ona w ogóle o tym wie, że ją kochaleś? Bo jak olałeś, to to taka miłosć, hej:)

Gość gość
zapamiętaj autorze, jak się kocha,to sie nie olewa.

Nie chcę cie obrażać , ale zostawienie dziewczyny z myślą, "że się opamięta" i będzie DZIAŁAŁA według twoich zasad, jest jak widzisz niebezpieczną metodą na sprawdziany tego typu. Kiedy wreszcie nauczysz się ROZMAWIAĆ i rozwiązywać w ten sposób problemy ? Olewanie nie wypaliło. Też bym cię olała. :D 🖐️))))

Gość gość
Dokładnie, czego ty oczekujesz że panienka która kiedyś tam olałes bedzie się za toba w nieskończonosć uganiała????????

Gość gość
Autorze kochałem -;) Raczej zauroczyłem się w pewnej kobiecie i ją olałem , dalekie twe uczucie od miłości. I zapmiętaj jak już kiedyś będziesz straszy to takie zachowanie jest dla kobiety jasnym sygnałem - MIAŁEM CIE W D***E , WYKORZYSTAŁEM CIE TYLKO I NIE BYŁAŚ DL MNIE NIKIM WAŻNYM - my to tak odbieramy . Nie popełnij tego błędu już więcej ze swoją nową kobietą i nie myl uczuć - miłość -a zauroczenie to zupełnie co innego.

Gość gość
autor to pewnie żonaty dziad, który ubzdurał sobie, ze kocha wolną kobietkę i jeszcze zdziwniony, ze ona za nim nie lata, no ludzie

Gość gość
No i są jeszcze baki z klasą ! Najgorsze są te co latają i wydzwaniają , zero szacunku dla siebie !A Ty masz nauczkę -;)

Gość gość
Lataja i wydzwaniaja dopóki jeszcze maja nadzieje, kiedy przestają to znaczy ze straciły ta nadzieje, uczucie umarło:-(

Gość gość
jesli pogrywala z toba to dobrze ze olales jestescie kwita

Gość gość
Stworzyć bezpieczne warunki, pewność zaufanie, żeby w takim otoczeniu rosło sobie coś co myśli, ze musi tylko pachnieć i facet ma godzić się dokładnie na wszystko. Takie coś jest dla mądrych kobiet. Po co taką umiejętność marnować na kogoś kto nawet nie wie co z tym robić. Każdy facet to potrafi, tylko musi spotkać odpowiednią kobietę. Widocznie nie byłyście tymi. A jak zostawia to chyba wyraźny sygnał, żeby coś zmienić, ale wy urażone oczywiście potraficie się tylko dopieprzyć z pretensjami, ze miłość nieprawdziwa. Żenada. Idę z tego głupiego forum. Przepaść. Mądrę kobiety nawet nie chciały by wam udzielać rad, bo to bez sensu. Gdyby to moja, zona przeczytała to by padła ze śmiechu i zażenowania umilkła. Klasa hehe jasne. Głupota. To wyraźny sygnał, ze tak już będzie zawsze. Przecież w końcu ja olał bo rozmowy nic dały. I tak trzymaj facet po co ci kobieta bufon, to nie jest klasa. To jest brak mózgu i podczepianie jednej wyświechtanej teorii do wszystkiego. Paniusie, które nic nie robią, a oczekują fuul wypasu. Niech spadają do swojej kategorii tej ich klasy niższej. Uwierz, spotkasz odpowiednią i nie będziesz musiał zastanawiać się nad takimi bzdurami. Ani czytać ich wypocin. jeszcze trochę i będzie ci pluć w twarz, a ty będziesz przy niej i myślał, ze deszcz pada. Żegnam

Gość gość
Szowinista się udzielił

Gość gość
19:24 to ty masz żonę, jakim cudem?

Gość gość
ość Stworzyć bezpieczne warunki, pewność zaufanie, żeby w takim otoczeniu rosło sobie coś co myśli, ze musi tylko pachnieć i facet ma godzić się dokładnie na wszystko. Takie coś jest dla mądrych kobiet. Po co taką umiejętność marnować na kogoś kto nawet nie wie co z tym robić. Każdy facet to potrafi, tylko musi spotkać odpowiednią kobietę. Widocznie nie byłyście tymi. A jak zostawia to chyba wyraźny sygnał, żeby coś zmienić, ale wy urażone oczywiście potraficie się tylko dopieprzyć z pretensjami, ze miłość nieprawdziwa. Żenada. Idę z tego głupiego forum. Przepaść. Mądrę kobiety nawet nie chciały by wam udzielać rad, bo to bez sensu. Gdyby to moja, zona przeczytała to by padła ze śmiechu i zażenowania umilkła. Klasa hehe jasne. Głupota. To wyraźny sygnał, ze tak już będzie zawsze. Przecież w końcu ja olał bo rozmowy nic dały. I tak trzymaj facet po co ci kobieta bufon, to nie jest klasa. To jest brak mózgu i podczepianie jednej wyświechtanej teorii do wszystkiego. Paniusie, które nic nie robią, a oczekują fuul wypasu. Niech spadają do swojej kategorii tej ich klasy niższej. Uwierz, spotkasz odpowiednią i nie będziesz musiał zastanawiać się nad takimi bzdurami. Ani czytać ich wypocin. jeszcze trochę i będzie ci pluć w twarz, a ty będziesz przy niej i myślał, ze deszcz pada. Żegnam x Śmiech na sali,w łóżku autora też byłeś,że dokładnie wszystko wiesz?

Gość gość
ludzie to są jednak dziwni. piszą coś, zaczynają siężalić a potem uciekają, bo coś nie pasi. Szkoda czasu.

Gość gość
Chociaż na kafeterii się facet wyżalił, bo w domu jego mądra żona za takie dyrdymały to by mu parę bęcków wałkiem do ciasta wymierzyła:-)

Gość gość
autorze, nic o miłości to ty nie wiesz. Trzeba być podłym chamem i egoistą, żeby tak się zachować w stosunku do bliskiej osoby. Co to ją miało niby nauczyć? Zaczynać należy zawsze od siebie, nigdy żądając,by to druga osoba zmieniła się w taką, jaka tobie pasuje. Musicie być oboje strasznymi dzieciakami. Jak tak ją mocno kochasz, jak twierdzisz, to zbierz się łaskawie w sobie i okaż jej to. Tchórzy na świecie nie brakuje niestety...

Gość gość
Autor - I takie jest myślenie nie których kobiet. Już tłumaczę dalej. Zgadzam się, że słowo olać nie jest na miejscu. Dbałem o tą kobietę, zabiegałem, klęczałem, płacz. Ona po prostu była nie dojrzała do związku. Sama mnie zostawiła, a później robiła podchody. Udawała, że mnie nie zna. Bawiła się z innymi facetami. Stworzyła we mnie potwora. Dzisiaj jest mi obojętna. Jak się spotkaliśmy myślała, że poproszę, aby wróciła. Olewka totalna, pomimo że ją kocham. Po prostu kobiety uważają, że facet ma tak tańczyć, jak One mu zagrają.

Gość gość
Idiotki nie mogą uwierzyć, że są mądrzejsze od nich. Poszukajcie sobie uległych frajerów. Przy normalnych facetach, którzy maja swoje wymagania, popadacie w depresje co najwyżej, i żale jacy to oni są źli. Szukajcie trochę, niżej a wszystko będzie dobrze. Takich co na każde skinienie będą warować jak psy. To będzie ta wasza prawdziwa miłość w waszych możliwościach.

Gość gość
jak się kogoś kocha to się go nie olewa, coś ci się pomyliło autorze jeśli ją zostawiłeś to nic do niej nie czułeś tylko ci się wydawało że ją kochałeś

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość Idiotki nie mogą uwierzyć, że są mądrzejsze od nich. Poszukajcie sobie uległych frajerów. Przy normalnych facetach, którzy maja swoje wymagania, popadacie w depresje co najwyżej, i żale jacy to oni są źli. Szukajcie trochę, niżej a wszystko będzie dobrze. Takich co na każde skinienie będą warować jak psy. To będzie ta wasza prawdziwa miłość w waszych możliwościach. x Odezwał się idiota roku:D.

Gość gość
wg Ciebie facet, który kocha ma kajać się przed kobietą. Przez to ze mną zerwała. Więc zmieniłem podejście. Wie, że mam u dziewczyn duże powodzenie. Po prostu kobiety nie umieją przeprosić.

Gość gość
Ona leje na ciebie bo zauważyła, ze pomyślałeś. I wiesz czego chcesz. Tresuje cie jak psa.Takich jest większość, ale nie wszystkie :) Warto poczekać i starać się dla kogoś wartościowego.

Gość gość
skoro jesteś jaki jesteś, to może faktycznie niech kobieta znajdzie innego. Ludzie jak się naprawdę kochają, to takie postępują. Ty wcale bardziej dojrzały od niej nie jesteś. Jak dla mnie na równi. I myślę, że jeśli tak sie zachowywała, to znaczy, że miała powód. W końcu rozstaliście się,pamiętasz? Co miała ci przed oczami płakać? To poszła się bawić z innymi i bardzo dobrze. Jakby za tobą oczy wypłakiwała i wyznawała jak cię kocha, to sądzę, że bys jej nie chciał. I tylko o to chodzi.

Gość gość
Niewygodna prawda do usunięcia :) haha :) Stary tutaj te harpie samotne cię zjedzą i wodę z mózgu zrobią.

Gość gość
czyli uniosłeś się męską dumą, możesz kiedyś żałować tej dumy jeśli faktycznie ją kochasz

Gość gość
Po prostu kobiety nie umieją przeprosić. x x mylisz się, ale takich kobiet nie chca faceci.

Gość gość
dlatego żadna już się nie wysila na takie gesty.

Gość gość
Jeśli ona okazała się być taka be, to normalnym zachowaniem jest zerwanie znajomości i już. Autor tymczasem uprawiał jakieś dziwne manewry "miłosne " rodem z wenezuelskiej telenoweli.

Gość gość
heh, powolutku wytłumaczą ci, ze masz do niej pójść i pogłaskać po główce bo oczywiście byś jej nie chciał gdyby coś zrozumiała. I czekaj sobie do następnego razu, bo to pewne, ze za chwilę znów będziesz miał to samo. Powodzenia zyczę.

Gość gość
gość Jeśli ona okazała się być taka be, to normalnym zachowaniem jest zerwanie znajomości i już. Autor tymczasem uprawiał jakieś dziwne manewry "miłosne " rodem z wenezuelskiej telenoweli. x Dokładnie,prowadził tzw.gierkę,jeśli w życiu zachowuje się podobnie.To krzyż na drogę.