Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Olałem kobietę, którą kocham

Polecane posty

Gość gość
Królewny p********e, nie dajcię się faceci manipulować. Kobiety na tym forum to w większości księżniczki roszczeniowe. Kopnij w d**ę i zapomnij. Tutaj normalnych kobiet nie ma. Nie piszą tutaj, zajęte są życiem. Trafisz na odpowiednią i nie będzięsz miał zrytego łba przez małpę. Będzie cię wkręcić w poczucie winy. Obyś poznał normalną to odżyjesz i wspomnisz moje słowa. Będziesz miał dopiero porównanie w czym siedziałeś.

Jak Ci się nie podobają królewny tutaj to nie pisz i nie czytaj tylko zajmij się swoją nie królewną z realu :) I tak ogólnie mniej jadu, a więcej pogody ducha i uśmiechu życzę :)

Gość gość
Jasne, z uśmiechem na ustach. Brak odpowiednich określeń na takie manipulantki. Może brawo bić. Tyle facetów powykańczały tymi gierkami. Nigdy nie będę miał o takich dobrego zdania. A tobie jak się nie podoba to nie czytaj. Następna kochana z dobrą radą. Nie dziękuję, żegnam.

Gość gość
widac lubicie takie manipulantki bo do nich lgniecie

Gość gość
Każdy facet chyba chociaż raz dał się nabrać na coś takiego. Nikt tego nie lubi. Jeśli w tym jest to tylko z braku doświadczenia.

Gość gość
Taaaaa...jasne. Jeden raz. Ja juz poznalam prawde o zyciu. W zwiazku zawsze jest jedna osoba, ktora daje z siebie wszystko i druga ktora bierze. Faceci nauczyli mnie juz, zeby nigdy nie byc ta osoba, ktora daje. Szkoda ze tak pozno

Gość gość
U mnie jedna strona kocha trochę bardziej, ale miłość to też trochę rozumu, żeby nie poniżać drugiej osoby. Raczej dla inteligentnych osób. Trochę pokory i szacunku. Miłość trzeba szanować i umieć się z nią obchodzić. Ja mam to szczęście :-)

Gość gość
Autorze tematu sam sobie bol wyrzadzasz... a jednoczesnie i jej. I to swiadomie...z jednej strony moze i dobrze ze odpusciles sobie ja ale czy wyjasniliscie sobie nawzajem swoje uczucia czy tylko domysly cie do tego sklonily. Czy wprost okazywales jej swoje uczucie?? Czy powiedziales jej ze ja kochasz a ona wysmiala lub powiedziala ze nie czuje tego co ty??? Bo jesli tak powiedziala ze nic np nie czuje i sie dalej bawila to miales racje ze odpusciles. Chociaz mysle ze nie do konca sie tu otworzyles ze swoja historia milosna.... :-)

Gość lalkaAnja
olał kobietę a wy piszecie że dobrze zrobił,że ona to ksieżniczka,że nie ma się płaszczyć i przepraszać?wy chorzy psychicznie jestescie!może jeszcze ma być szczęsliwa i zadowolona i moze miałaby znosić takie zachowania do końca życia ?

Gość róża EUROPY
wszelkie gierki,kłamstwa,złośliwe zagrywki niszczą zaufanie,szacunek a o Miłosc trzeba dbać,pielęgnować Ją a nie ranić!każdy ma swoją cierpliwosc,jak ta kobieta miała zareagować na podłe zachowanie?

Gość róża EUROPY
kobiety zazwyczaj chcą sie czuć bezpieczne,stabilnie w związku,On pogrywając sobie,olewając Ją być może zrujnował to poczucie bezp,skąd wiecie jak długo to trwało?może kobieta nie robi Mu na złosc tylko chroni siebie żeby kolejny raz nie

Gość róża EUROPY
nie zostać skrzywdzona,i jeszcze jedno:jest różnica między fochem a poczuciem zranienia,skrzywdzenia,a przyzwoity człowiek przeprasza gdy zawini,tchórze odwracają kota ogonem oskarżając o manipulowanie i księżniczkowatosc

Gość gośćtrupka
tak jak ktoś ładnie napisał MIŁOSC trzeba szanować,nawet gdybyś był biedny ale dobry i opiekuńczy każda normalna kobieta doceniłaby to i nie olała,musiałes mocno JEJ dowalić

Gość gość
To było w maju kobieto. Teraz bzyka już inną.

Gość gość
teraz to juz 100 bzyknal

Gość no i super ze zerwała
no i miała rację ze olała,znajdzie lepszego,normalnego i kochającego naprawdę

Gość serek79
A co polecisz sklep online z spersonalizowanym prezentem?

Gość gość
Huj to kogo wogole....