Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dla mnie praca jest wazniejsza niz posiadanie partnera

Polecane posty

Gość gość

jak dla was? milosc nie zapewni bytu, zyzywienia, a faceci nie garna sie do oddawania swoich pieniedzy na kogos, takze kariera na miejscu pierwszym nawet kosztem wlasnej rodziny czy poswiecanie czasu na faceta

Gość gość
dla mnie tez była ale opamiętałam się zmieniłam system i mam więcej czasu dla rodziny :)

Gość gość
Jestem jak autorka wszystko przez facetow bo nie chca utrz9ymywac kobiet!

Gość gość
Jak dobijesz 40-stki to pewnie zaczniesz myśleć inaczej, tylko że będzie już za późno.

Gość gość
A dla mnie ważniejsze jest życie i cieszenie się z niego, bez poświęcania się facetowi i pracy, pracuję ile muszę, zarabiam ile potrzebuję, mam dużo czasu, korzystam z wolnego i cieszę się choćby piękną wiosną :) Faceta też co prawda mam, ale każde z nas ma dużo czasu dla siebie, nikt nie musi się poświęcać.

Gość Madzieńka to ja lll
Ja dobiegam do 40 i tak właśnie myślę.

Gość gość
gość Jak dobijesz 40-stki to pewnie zaczniesz myśleć inaczej, tylko że będzie już za późno. x za pozno na co? na gotowanie wam? sprzatanie po was? czy pranie waszych lachow? brak faceta to same plusy:)

Gość gość
Przykro mi, że jesteś sama. Sama pewnie najlepiej wiesz, że pisanie tego typu rzeczy na forum to nie tylko próba udowodnienia otoczeniu rzeczy kompletnie sprzecznych, ale i wmawianie samej sobie. To tylko ulga na parę chwil, prędzej czy później samotność znów dopada. Zamykanie się w sobie nie jest najlepszym pomysłem. Mam nadzieję, że szybko znajdziesz prawdziwe szczęście.

Gość gość
brak faceta to same plusy: nie trzeba uprawiać seksu nie trzeba chodzić na wspólne zakupy czy do kina nie trzeba wyjeżdżać na wspólne wakacje i wypady weekendowe i w ogóle beczeć mi się chce, bo jestem sama :(