Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana kompletnie

czy widzicie JAKAKOLWIEK roznice w wygladzie na tych zdjeciach. jestem zalamana

Polecane posty

Gość zalamana kompletnie

http://fotoo.pl/show.php?img=803565_photochooser-a36f7e6f-e4b8-4457-ba45-7166122e5495.jpg.html Tylko darujcie ssobie komentarze jaka tlusta swinia bo dobrze to wiem... Chce tylko wiedzieć czy jest jakakolwiek różnica bi ja widzę... Pierwsze zdjęcie z zeszłego poniedziałku, ogólnie odchudzam się od 4 tygodni, na początku wazylam 65kg, wiec teraz powinnam ok.. 61, 60 a ja mam wrażenie ze przytyłam... Utrzymuje dietę 1000 kcal, mniej lub więcej zależy od dnia, codziennie przysiady, z dnia na dzień coraz więcej, jakieś rowerki itp

Gość gość
Ale cie stary leje (lewa ręka)

Gość gość
Ja nie widzę różnicy. W*******l ten stanior, dewastujesz piersi.

Gość zalamana kompletnie
Mam 25 lat, mój ojciec nie żyje, a rany od kota :)

Gość gość
A ile masz lat? Ja tez nie widzę za bardzo różnicy. Normalna kobieta :)

Gość nie dziwie ci sie
Ale z ciebie tlusta obrzydliwa locha

Gość gość
schudłaś, widać :)

Gość zalamana kompletnie
Nie, po prostu mam mokre. Nie farbowalam dwa miesiące, bo byłam w szpitalu psychiatrycznym (z depresja, bulimia i dysmorfofobia) a teraz nie wychodzę z domu, właśnie przez ciało.

Gość zalamana badz dalej
Bo jestws obrzydliwie gruba swinia :DDDDDDD nie wstawiaj takich fot di neta, nie kompromituj sie

trochę schudłaś po prawej stronie to widać, ale ta ręka lewa :O tniesz się czy jak?

Gość gość
Na zdjeciu po prawej widac zarysy cipki. Ładną masz :D

Gość zalamana kompletnie
Tak, bo się siebie brzydzę, nie panuje nad autoagresywnymi odr******* kiedys miałam cale ciało pociete

Gość oblesna tlusta swinia
Powinni takie wyrzynac :D

Gość gość
tak, nogi ci zeszczuplaly

Gość Noxelka Fantastelka
ja nie wiedze róznicy

Zdychaj :D

Gość gość
jaka gruba, gdzie gruba?? Dziewczyno, masz bardzo atrakcyjne cialo, nie kazdy musi wygladac jak anja rubik, nie kazdy musi byc wieszakiem na ubrania. To ze panuje taka moda wsrod dziewczyn nie znaczy ze musisz sie jej podporzadkowac. Ty nie masz pojecia jakie ludzie maja problemy i zyja szczesliwie. Jakbys z dnia na dzien wyladowala na wozku to bys miala powody do depresji ale teraz? Mloda kobieta o normalnej sylwetce, proporcjonalna z ladnym biustem zeby miala takie mysli!!?? To chyby brak inteligencji a nie depresja. Bo tobie nic nie dolega zewnetrznie.

jestes fajna, zgrabna dziewczyna, nie zmieniaj sie!

Gość gość
moim zdaniem masz ladna figure i nie sluchaj tych kretynskich komentarzy, nie widze tez potrzeby,zebys sie odchudzala, pozdrawiam

Gość gość
Padłam. TO jest grubość???? To ja chyba od jutra się tnę i idę do wariatkowa :D żartuję, ale serio, lepiej weź się za swoją psychbo o w głowie jesteś gruba, w anoreksję się tylko wpędzisz jakbyś nie dość miała problemów. I w ogóle nie wiem czemu przejmujesz się ciałem, ja jestem grubsza, ale wisi mi to, na plazę nie chodzę, rozbieranych fotek sobie nie cykam, a pod ubraniem nie widać

Gość gość
Widać różnicę, boczków tak nie widać i brzuch mniejszy. Wprost idealna figura, nie za mało, nie za dużo. Ja nie wiem jak można narzekać tak wyglądając

Gość jestem kobietąąąąą
Nie jesteś żadna gruba świnia. nie jesteś też jakaś super szczupła, ale uwiwerz mi nie wyglądasz źle. ale wiem, jak to jest z nami kobietami - ja jestem wszędzie nieco szczuplejsza od Ciebie a i tak uważam siebie za grubą :O no niekoniecznie grubą ale za dużą.

Gość jestem kobietąąąąą
skup się na udach moja rada :)

Gość zalamana kompletnie
A dla mnie to jest powód. Nigdy nie zaakceptuje siebie takiej, jestem po prostu obrzydliwa i nikt mi nie wmówi ze obrzydliwy cellulit i wylewają e się boczki są atrakcyjne. Nie próbujcie mnie pocieszyć na sile. Zadałam inne pytanie. Czy widać różnice. I tylko na tym mi zależy.

Gość zalamana kompletnie badz dalej
Bo nie jestws gruba tylko otyła :)

Gość gość
No cellulit jest obrzydliwy, przez niego nie noszę krótkkich gaci ani spódnicy, a nogi mam niby zgrabne i szczupłe. ale jak z tym cholerstwem walczyć?chyba się nie da skoro największe gwiazdy mają

Gość gość
Słuchaj ja Cię rozumie... Też nie akceptuję swojego ciała, najchętniej w ogóle nie wychodziłabym z domu... Mam 166 wzrostu i 63 kg... Ale staram się z tym walczyć, problem leży głównie w psychice. Zamiast się pogrążać trzeba wziąć się za ćwiczenia regularnie, to już wiem i walczę :) efektów nie będzie widać od razu, trzeba czasu, wytrwałości, pozytywnego nastawienia :) uda nam się, ja w to wierzę i Ty też uwierz w siebie. Na pocieszenie dodam że mam znajomą mojego wzrostu z wagą 82 kg :P i dziewczyna, ma to gdzieś, cieszy się życiem, nie tylko wokół idealnego wyglądu życie się toczy... Ale jest to rzecz do wypracowania :) i skończ z autoagresją, też z tym miałam problem parę ładnych lat temu. Potem zrozumiałam że to w niczym nie pomaga, jedynie pogrąża...

Gość gość
Ale które zdjęcie jest to wcześniejsze? :D To prawe w niebieskich majtkach?

Gość gość
Napiszę tak: wyleczyłam się z kompleksów. Jutro zakładam mini.