Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pośrodku niczego...

Polecane posty

A tam gadasz :D rozchełstany? W sumie mówisz jak moja mama ;) Pozytywne czy nie, nie ważne. Pomyśl o wygodzie ;) Nie będzie Ci tak gorąco.

Ooo działa :D Jest klata :) tylko kurcze jakaś zmarznięta ;) w sweterku. Mam nadzieję, że wraz ze wzrostem temperatury będziesz się rozbierał ;) i nadal tak chętnie dzielił ;)

A już miałem napisać, że trzeba się postarać i takie tam, Dottore, popsułeś mi zbawę :)

Łohoho buszujący w zbożu :D temu to gorąco ;) Opaliłeś się na oliwkę? x Niebieskooki, przecież ja się starałam! Z 5 razy próbowałam :D

Kurcze, muszę zapytać :P całkiem nagi byleś czy tylko od pasa w górę ? ;) i czy Cię nie podrapała pszenica? :)

Z pewną taką nieśmiałością, po tym jak wczoraj na fejsbuku przeczytałem "Dla obleśnych mężczyzn łażących/jeżdżących po mieście bez koszulek żądam kary więzienia, z możliwością wyjścia jak już nadejdzie sezon noszenia płaszczy!!! Pierwszy do odstrzału: obleśny rowerzysta-dziad bez koszulki, który czekając na przejściu dla pieszych wycierał sobie łapą pot spod zwisających cycków. Jak mnie mijał rzuciłam mu, powstrzymując wymioty, spojrzenie będące kumulacją obrzydzenia i pogardy, w efekcie wypadł mu browar z kieszeni spodenek i roztrzaskał się na chodniku." :classic_cool:

Kumulacja obrzydzenia i pogardy została chyba odebrana jako chuć ciągnąca niewiastę w stronę krocza rowerzysty i wołała (o zgrozo!) niszczycielski wzwód. Wniosek? piwo należy kupować w puszce :P

Gość Sieciesławka
Dzień dobry. Jakaś przeprowadzka była...

Na masz. A zastanawiałem się ostatnio, czy nie zdejmować koszulki na dłuższych trasach, bo nie lubię, jak mi się rękawki opalają. Będę ściągał po zachodnij stronie granicy, w większości i tak trenuję po tamtej stronie (mają kupę km ścieżek), no i robię tam za słowiańskie ciacho, więc nikt nie będzie z obrzydzeniem patrzeć.

Gość pandemioepidemia
🖐️

Mnie chyba tylko bardzo zdesperowana Niemra byłaby skłonna uznać za ciacho :O To już wolę pedałować po naszych wioskach i polach :P

Starajmy się unikać słowa "pedałowanie" ;) Jest to dosć niebezpieczne, gdyż często spotykam się z nadinterpretacją :O

Gość Sieciesławka
Jaki piękny, pomarańczowy nick. No cała ja! Ale nie mój. Szkoda.

Gość Sieciesławka
Chłopcy, jacy Wy podobni jesteście...

Gość pandemioepidemia
Trzeba chwalić klatę, czy można nie?

Gość gość piątkowo
Merdać ogonkiem ;)