Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pośrodku niczego...

Polecane posty

Gość gość
Jak już to bym przed tym jedzeniem też coś bzyknął :)

A tam interesujący. Takie pomysły miewa wielu :D Ci nie zmienia faktu, że myśl ta trawi moje ciało od jakiegoś czasu. Cholera, pogoda łóżkowa to i się by poleżeć (i nie tylko) chciało.

Na trawie zazwyczaj, wiem. Ale trawa dziś taka mokra. Brrryyyyy! pomyśl nad kompromisem i przedstaw mi propozycję.

Dasz radę? Jak u Ciebie z kondycją? I czy serce zdrowe? W inne ograny nie wątpię ;)

Ciekawe, czy Twoja radość będzie równa tej, z jaką ja będę wkładał Tobie... tam, gdzie najczęściej się wkłada :classic_cool:

Myślę, że moja będzie większa. Nie wiedziałam, że lubisz mieć coś w dziurce :D Zdradzisz mi jeszcze jakieś tajemnice?

Odpowiem tak: już od dobrych kilku lat nie trafiły w moje ręce żadne dokumenty z klauzulą tajności :classic_cool:

Baterie a nie dziurki :D Ale ciekawie kombinujesz. Uważaj bo jeszcze Ci się przypadkiem uda mnie zawstydzić :P

Tak? Jakoś nie przemawia do mnie słowo diagnoza. Jest mało erotyczne. No i z wypiętym ogonkiem to już całkiem... Co Ty tam będziesz diagnozował widząc tylko mój comber i uszka? :D

Tylko mi nie uszkodź brzuszka sięgając zbyt głęboko. Chyba, że mówimy o głębi spojrzenia :D

No przecież niczego takiego nawet nie sugerowałem ;) Na maliny jeszcze trochę za wcześnie, ale jeśli króliczek reflektuje, to chętnie poczęstuję go truskawkami :)

Poproszę Kurde lubię truskawki. takie dorodne czerwone... idę do sklepu :D Zgłodniałam :)