Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy ksiądz podaje date przyjecia I komunii 2015 prosze o rade

Polecane posty

Gość gość

Proszę pomóżcie, kiedy ksiądz w parafii podaje date przyjecia I komunii św? Czy jak zadzwonie jutro do ksiedza, to powie mi jakie są terminy w przyszłym roku? Chodzi o to, że bierzemy ślub w maju i to bardzo istotne dla nas, bo w tym czasie bedzie szedl do komunii syn mojej siostry, ale nie znamy daty,

Gość gość
zwykle jest to przedostatnia niedziela maja, sprawdź jak jest u was.

Gość gość
Dziękuję, a sądzisz że ksiądz już teraz będzie miał zaplanowane daty? Bo my musimy sale rezerwować już teraz i te daty nie mogą się zbiegać. Powiem Ci, że właśnie na ten dzien slub mamy co napisałaś, ale jeszcze można wszystko zmienić na szczęście,

Gość TwojaLola
U nas w mieście komunie są przez cały maj, a w jednym z kościołów w Wielki Czwartek. Mój syn w tym roku miał komunie na majówkę czyli 3 maja. Termin komunii znałam dopiero w październiku.

Gość gość
To jak to jest możliwe, że ludzie wcześniej sobie rezerwują sale na komunie i to czasem nawet o rok czy dwa?

Gość TwojaLola
Nie wiem może tak jest w większych miastach? U nas wystarczy rezerwacja od 3- 6 miesięcy.

Gość gość
Cóż, muszę jutro zadzwonić, ale też nie wydaje mi sie, aby juz ksiądz mi date podał.