Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pozwalniałabym swoje koleżanki gdybym była szefem

Polecane posty

Gość gość

bo widzę jak pracują, mają tytuły specjalistów pieniądze 2 razy większe niz ja a w pracy mało się angażują, robią na odwal się tak by się nie narobić i mieć czas na przeglądanie netu, czytanie książek i czasopism a kazdy ranek zaczynają od przeglądania netu i dyskusji co kupić a czego nie, jedna co jakis czas chodzi po kilka miesięcy za zwolnienia lekarskie na dzieci a w lato nie ma jej po 2- 3 miesiące bo niby dzieci chorują a tak naprawdę to zwiedza Polskę mi ja zapieprzam i nie starcza mi od 1 do 1 a one planują zakupy i wyjazdy:( czuje sie zażenowana

Gość gość
grunt to się ustawić, chyba im za dobrze a tyle ludzi nie moze znaleźć pracy:(

Gość Komisja do spraw oceny tematów
Komisja ds. oceny tematów w następującym składzie: Przewodniczący komisji - doktor rehabilitowany Roman Wywar, zastępca przewodniczącego komisji - magyster inrzynier Zenon Motyka, sekretarz komisji - technik farmacji Jonasz Placyk, postanawia zabrać głos w tym temacie. Głosu udzieli przewodniczący komisji, doktor rehabilitowany Roman Wywar: ale nie jestes szefem wiec dziup na kwinte bum cyk cyk fotomontasz polejmy panowie acha i ocena tematu 1/10.

Gość gość
ale do rządzenia i wydawania poleceń to pierwsze

Gość gość
nie podoba się bo musze tego słuchać, poza tym są pierwsze do rządzenia, wydawania poleceń i krytykowania pracy innych podczas gdy same idą po najmniejszej linii oporu,

Gość gość
ostatnio wpierdzieliły się mi w mój projekt skrytykowały ze coś że popełniłam powazny błąd cały tydzien przez to nie spałam z nerwów po czym się okazało że nie miały racji

Gość gość
jest ich 2

Gość Marasz
pytanie czy poradzisz sobie sama w pracy z obowiązkami, jeżeli dwie koleżanki specjalistki wylecą za bramę firmy ?

Gość gość
tak

Gość gość
ja tylko mówie teoretycznie jak to widze i tyle

Gość gość
One pewnie lata pracowaly na to, zeby ogarniac na tyle, aby miec czas na net. Ty jestws mloda, to cie wykorzystuja, norma. Dojdz na ich miejsce i wtedy kwekaj. Zal ci doope sciska, ze nie umialas sie ustawic. Ps ja tez bylam kiexys jak ty, po kilku latach zrozumialam.... ze to tylko praca i trzeba tak robic, zeby sie nis nadobic, a efekt oczywiscie spelnial wympgi. Mozna np. Wykorzystac taka mloda dziunie jak ty

Gość gość
nie jestem młodą dziunią tez mam doświadczenie ale fakt umiały sie ustawić i teraz z tego korzystają tylko czasami przeginają np. jedną ostatnio na mnie naskoczyła bo uważała że cos powinnam zrobić inaczej niż było w poleceniu służbowym i tym samym postawić i pokłocić sie z przełozonym

Gość gość
a to nie było ani w moim interesie ani nie stosuje takich metod ani nie miałam na to ochoty

Gość gość
szybko sprowadziłam na ziemie za to koleżankę i tak jest na kazdym kroku wpierdzielanie sie w czyjeś sprawy, projekty itd.