Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ktos bezużyteczny

Polecane posty

Gość gość

Witam,poznałam jakiś czas temu osobę która ma ze sobą dużo problemów.Nie jest ona ładna,zgrabna ani inteligentna. Pracuje na kasie w markecie zarabia jakieś 800-900 zł tak powiedziała,zresztą ze źródła wiem ,że tak faktycznie jest.Nie ma znajomych,wszystkich praktycznie odrzuciła. Kiedy ktoś ją próbuje gdzieś wyciągnąć to odmawia (głównie to chyba z braku pieniędzy). Ma 30 lat i nigdy nie była w związku czy taki ktoś ma prawo istnieć ?

Gość bosman7
To hasło w krzyżówce? Już odpowiadam. Odpowiedź to: ŚMIEĆ.

Gość gość
oh jak to fajnie jest pisać niby o kimś, a jednak o sobie :classic_cool: jesteś zerem autorko... :)

Gość gość
Zgadzam się z Tobą w zupełności,nie wiem po co takie coś istnieje,nie rozumiem tego.

Gość bolek z wawy
ciekawe JAKIE TO ŹRÓDŁO z którego wiesz ile "zarabia" :classic_cool: wszyscy wiedzą, że to TY jesteś. czego się wstydzisz? W Internetach? NO CZEGO, DO CHU​JA PANA NASZEGO, PYTAM SIĘ? Tu każdy jest anonimowy (alkoholik :classic_cool:).

Gość gość
A takie źródlo,że znajomy tam pracuje.

a bosman to juz smieciarz specjaluzujacy sie w dbałosci o niezakłócony odpły odpadów organicznych czyli szambonurek.rowniez pozdrawiam

Gość gość
a pytam tak tylko czysto teoretycznie po co ten ktoś żyje skoro tak naprawdę nie żyje.

Gość bosman7
jestem szambelanem a nie szambonurkiem

Gość gość
No proszę, następna która uważa że jej życie jest o wiele lepsze od innych. A do książek ty ograniczny, pyszny nieuku!

tacy jak wy np sa potrzebni po to zeby ich n*******lac po ryjach co zaczne robic juz od jutra. ktos odwazny jako pierwszy na ochotnika?

Gość bosman7
Dobrze prawisz, śmieci się UTYLIZUJE. A ten wyżej to zje​bany podszyw.

Pamiętacie takie króciutkie opowiadanie Andrzeja Bursy pt. "Koń"? O koniu, który został wkopany w ziemię, a jego jedyną zauważalną funkcją, jest istnienie po to, aby cierpieć, aby być akumulatorem cierpienia? Opowiadanie kończy się w następujący sposób: "Mimo to jednak koń jest niezbędny i trudno byłoby sobie wyobrazić normalny bieg rzeczywistości bez niego". .http://youtu.be/4z50p2v5Of0