Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyźni popełniają 97,6% przestępstw znęcania się nad rodziną !

Polecane posty

Gość gość

szok

Gość gość
to śmiecie nie mężczyźni

Gość gość
wy laski przeciez lubicie w gebe dostac, przeciez rozwod sie nie godzi:O

Gość gość
to śmiecie nie mężczyźni x po 1 gdyby mężczyźni nie wstydzili się mówić o tym, że są bici przez kobiety byłoby po 50% po 2 widocznie kobiety na takich lecą skoro tyle takich sytuacji nawet ostatnio słyszałem konkubent a sory partner kobiety :P tłukł dzieciaka jak leci nawet po twarzy a dziecko 6 miesięcy. Dawno pisałem tu zapytanie czemu nie chcecie normalnych facetów to tylko było wyzywanie mnie od idiotów i koniobijców itp. a statystyki się nie zmienią póki kobiety nie pójdą po rozum do głowy i nie przemyślą swojego postępowania. Swoją drogą same oczekujecie, że facet bnędzie od was bardziej agresywniejszy bo jeśli nie to uznajecie go za ciepłą kluchę i ciotę.

Gość gość
jak sa glupie i sie daja a wsrod znajomych udaja piekna pare to mi nawet nie zal.Niech jej wleje

Gość gość
Ja bym takiego nie chciała jak rzekomo wszystkie kobiety chcą, najlepsze ciacha jakie znam nie są sadystami, natomiast ci "prawie" przystojni są najbardziej agresywni i bez złośliwości, ale mały pen dopełnia tego obrazu. Taki nie ma się jak wyżyć, dlatego coś w tym jest, mówię z własnego doświadczenia, ale NAJGORSI sa ci którym niewiele brakuje aby być ciachem, to nawet brzydcy tacy nie są

Gość gość
i tak się wykłóca że na niego lecisz, uważa się za przystojnego a tak naprawdę wie że srał go pies, inaczej by nie g****ił jakby laski same pakowały się do łózka

Gość gość
własnie facetom wydaje się że jak pocwaniakuja to nadrobią braki urody cwaniactwem i agresją, plus brakiem szacunku do kobiety, nie wiem może więc naprawdę niektóre to lubią :O ja takich czopków p********i nawet nie rozmawiam po co tracić czas na dyskusję z kimś kto mnie nie pociąga, stac mnie na lepszego a taki szmaciarz się ciska

Gość gość
-dużo tu piszeccie a życie realne i statystyki pokazują coś innego

Gość gość
co pokazują? oświeć nas, życie to nie statystyka fantasto, proponuje mniej kafeterii a więcej normalnego życia

Gość gość
w normalnym życiu widać doskonale aż nad to jak często agresorów i buraków wybieracie

Gość gość
mylisz się, to oni wybierają nas. ja jestem silną kobietą wiec na takich typów mam wyjebkę, ale z doświadczenia wiem że taki frajer nie odpuszcza a kobiety im ulegają z róznych powodów, np. bo inny ich nie chciał itd. może masz rację z ta różnicą że to oni wybierają kobiety, a nie kobiety ich

Gość gość
gość mylisz się, to oni wybierają nas. x To Ty się mylisz. To kobiety wybierają nie wiem czy świadomie ale tym kto wybiera jest kobieta. Facet może nie odpuszczać to nie istotne. Istotne jest to kto wybiera a wybiera kobieta.

Gość gość
dobrze, więc ja taka nie jestem, ale może masz rację, więc wyłamuję się z większości, najbardziej kocham siebie, więc jakiś zakwaszony burak nie będzie mnie bił ani poniżał

Gość gość
Kobiety wolą przemoc psychiczną i manipulację, bo jest skuteczniejsza i w dodatku leglana

Gość gość
Jesteś głupia jeżeli w to wierzysz :-) Wiesz ile bab leje dzieci jak psa, ile leje mężów miękkim ch**em robionych, tego statystyki nie obejmują, obejmują tylko to co zgłaszają nawet te co nigdy w ryja dobrze nie dostały, a potrzebują do rozwodu czy alimentów ;-)

Gość gość
Bo kobiety znecaja się psychicznie a faceci wala w tube.Tyle!