Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O której wychodzicie

Polecane posty

Gość gość

na spacery z niemowlakami w taką pogodę?

Gość gość
ja po 16, nie cierpie upalow

Około 17. Jedziemy albo na działkę albo na plac zabaw bo akurat o tej godzinie jest am już cień. No, ale moje już nie niemowlaki.

Gość gość
Nie ma znaczenia malego smaruje kremem i jazda uwielbiam upaly

Gość gość
czyli kisicie caly dzien dziec w domu ??? wychodze zawsze z rana, pozniej drzemka .I wychodze drugi raz okolo 15, 16 godziny

Gość gość
Rano o 8 zaprowadzic corke do pzedszkola i po 15 ja odebrac. A pozniej po obiedzie czyli po 16

Gość gość
Dwa, czasem trzy razy, raz o 8 lub 9, potem około 15 i jak mam jeszcze siłę to o 18, pół godzinne, godzinne. W normalną pogodę to o 10 i 16 na dłuższe spacery do dwóch, trzech godzin.

Gość gość
Moja wstaje o 7 i chodzi spac o 9 spowrotem, teraz staram się ją zacząć przetrzymywać do 11-12. Lata na balkonie od godziny 8, a ja w tym czasie mam czas dla siebie lub ogarnianie. Potem drzemka ok 3h i na spacer o 15-16 zazwyczaj. Wczoraj uparła się aby wyjść o 13 to sama po pół godziny chciała do domu. W cieniu było 30 stopni ciepła więc na słońcu sporo więcej. Do wieczora była wymęczona, oczka miała spuchnięte. Więc dzisiaj od rana bawi się na balkonie (lepiej bo sobie co 5-10 minut wskakuje do mieszkania i się chłodzi), a po drzemce na spacer o 15-16 pójdziemy. Jak było chłodniej to zazwyczaj ten czas co teraz na balkonie spędzała na dworze. Ale teraz w taki upał nawet pić nie chce więc ja wole nie ryzykować.

Gość gość
moja ma 13 mc wychodzimy około 9.30 i 15.30

Gość gość
Jak bylam na macierzynskim to rano i wieczorem. Nienawidze upalow a w domu mam klime.

Gość gość
dokładnie- ja też się nie kiszę w domu, bo mam klimę :). Tak naprawdę to nie jest jakiś mega duży wydatek.

Gość gość
No nie jest. I przyjemnie przez caly okres letni.

Ja wychodzę rano ok 8 :30 na zakupy i przy okazji spacer tak ok godziny, drugi raz ok 16. Wczoraj był jeszcze trzeci spacer. ok 20 bo ja byłam na basenie a mąż czekając na mnie spacerował.

Gość gość
ja różnie jak się wyrobimy :D