Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak widzicie zwiazek zodiakalnego Byka i Panny ?

Polecane posty

Gość gość

;)

Gość gość
Będa zgrzyty , ja tak miałam z moja mamą strasznie sie gryzłysmy .No ale to nie był zwiazek partnerski

Gość gość
wg zodiaku idealny

Gość rawiswwt
A co myślicie o związku mężczyzny jeżdżącego golfem III z kobietą jężdżącą oplem corsą

Gość gość
jak kobieta byk to może być zirytowana porządkiem panny, brakiem spontaniczności.

Gość gość
Ja jestem Panną i mam duży temperament sexualny, mój mąż Byk odwrotnie. Oboje nie jesteśmy pedantami, a wg horoskopu tak powinno być. On lubi ciągle gdzieś chodzić, nosi go, a ja wolę być bardziej w domu.

Gość gość
a jaki ma charakter twoj maz?

Gość gość
Bardzo czuły, pomocny, dla innych również bardzo pomocny. Zaradny ale trochę bałaganiarz. Skarpetki tam, piżama tam, puszka z piwem może stać koło komputera miesiąc i nie widzi etc. ale to chyba każdy facet.

Gość ąaaaaaaaaaa
Moj maz panna straszny pedant lubi wszystko poukladane itp.seksualnie cienki i strasznie zrzedliwy zachowuje sie czasem jak ojciec musi pouczac i jest najmadrzejszy i wscibski

Gość gość
to pasuje też do innych znaków np moich bo ja jestem z pod znaku krzyża

Gość Millkoa
wiele takich związków jest udanych , choć dla Byka najlepsza jest Ryba

Gość Boże co za zabobony i pierdoły
A czy to naprawdę ma znaczenie? LUDZIE! Konfiguracja planet nie ma wpływu na charakter człowieka. Skończcie wreszcie z tymi średniowiecznymi banialukami :P Sama mam okropnego, dominującego RZEKOMO Lwa i to on uczy mnie spokoju ducha i cierpliwości + pozytywnego, mniej wojowniczego stosunku do świata. W dodatku preferuje kobiety z wyrazistym charakterem i własnym zdaniem a nie wyblakłe uległe krowy do robienia tła dla Pana i Władcy :P Dodam, że mam charakter ANTYgeiszy i nienawidzę pieścić ego faceta za sam fakt noszenia gaci. W teorii taki Lew powinien mnie nienawidzić wręcz bo go nie wielbię :P Jakoś dziwnym trafem moje zabobonne koleżaneczki facet jest ze mną ponad 2 lata :P I tyle wynurzenia Cyganki o Gwiazdach są warte - funta kłaków :P

Gość Millkoa
Ty wyżej wyglądasz mi na Barana

Gość gość
powinno być ok, oba znaki z trygonu ziemi byk jest spokojny, pracowity, panna to domatorka, tradycjonalistka, rodzinna dwa nudne znaki które pasują do siebie :-) żartuję, bo sama jestem koziorożcem czyli należę do tej samej bandy nudziarzy co oni

Twoja kryształowa kula jest do bani Millkoa. Jestem Bliźniakiem z 15 czerwca :P Jak widzisz astrologiczne mUndrości nie są wielce akuratne w życiu realnym :P

Idzie mi jedynie o to, żeby nie cisnąć gaci na siłę z klasyfikowaniem żywego myślącego człowieka na bazie znaku astrologicznego. To może zacznijmy klasyfikować ludzi na bazie wielkości uszu :P albo długości kciuka :P na jedno wyjdzie :P

Gość gość
Feministyczna corrida?

Dorzucę jeszcze moje 3 grosze na temat spokojnych i pracowitych Byków. Jeden egzemplarz zapoznany - roochacz, imprezowicz i burak na poziomie kultury osobistej. Drugi egzemplarz - dziecinny prawik siedzący non stop przed kompem, miłośnik sztuk walki i sportu na świeżym powietrzu. Trzeci egzemplarz - uparty introwertyk, który miał focha na świat bo kobiety wolą przebojowych. Czwarty egzemplarz - owszem domator ale leń patentowany w kwestii nauki i studiów. :P:P:P Za to kolega Skorpion - wrażliwy, uczuciowy i stosunkowo poczciwy, spokojny koleś. Nigdy noża w plecy nie wbił na stopie kumpelskiej i nie rzucał się na uwodzicielski podryw na wszystko co na drzewo nie spada :P

A co tutaj ma do rzeczy feminizm? CO MA feminizm do klasyfikowania ludzi via miesiąc urodzenia? Oświeć mnie kolego/koleżanko gość :P

Gość gość
Panna na byku - feministka, która chce robić to co faceci.

A co sądzisz o znaku Iguana na Jednorożcu? Albo konfiguracji - Smok na Pustułce? A może znak Chełbia Modra z Panem spod znaku Ameby jest dobrą konfiguracją, która wróży na 100% udany związek? :P

Gość gość
Znałam takich spod Iguany i Jednorożca, nie wyszło im. Zaborczość Jednorożca przytłumiła artystyczną duszę Iguany.

Gość LOLkillerka
Babcia Jadzia z Podkarpacia, która czasem wróży z bebchów krowy powiedziała mi kiedyś, że super patent na udane małżeństwo to połączenie znak****siemca Prążkowanego z Pajęczakiem Sprośnym ale ślub musi być kiedy Jowisz jest w fazie Strzelca. Kandydat znak****siemca musi być koniecznie urodzony ostatniego piątku miesiąca w godzinach 18:00 - 20:00 bo inaczej nie wypali :P

Jezu Uduchowione Panny z topiku pouciekały chyba bo mój nadmiar cynizmu w stosunku do starożytnej i ZAWSZE słusznej wiedzy taYemnej z zakresu gwiazd zepsuł wspaniałą, uduchowioną dyskusję na ważkie tematy związków damsko-męskich, które przecież WCALE nie zależą od charakteru człowieka i jego cech indywidualnych :P Ja rozumiem, że gdyby ktoś napisał WPROST i uczciwie - podoba mi się facet urodzony w maju/facet urodzony we wrześniu, napiszcie mi coś dziewczyny na potwierdzenie tego że mamy szanse razem :P ponieważ ja chcę wierzyć że stworzymy związek :P co się notorycznie zdarza na Kafe - napiszcie mi pliz coś abym się utwierdziła w danym przekonaniu :P Kurde :D po co to ubierać w astro sprawy? :D No ale przynajmniej ubaw jest większy :D

Gość gość
Boże co za zabobony i pierdoły* , nie wyśmiewaj potęgi astrologii, bo dziewczyny rzucą na Ciebie urok i nawet lekarz spod znaku Kaszalota Nakrapianego Ci nie pomoże!

Gość LOLkillerka
Ale Babcia Jadzia mi mówiła, że lekarz nie może być spod Kaszalota Nakrapianego bo wtedy będzie kiepski i DOKŁADNIE 15 lat od złożenia przysięgi Hipokratesa jego 100tny pacjent w roku zodiakalnym umrze :P Ja się boję bo zawsze jest szansa więc chodze tylko do lekarza spod znaku Szałwii Proroczej. Ale urodzonego w Niedzielę Palmową. Babcia Jadzia wróżbiarka też do takiego chadzała 20 km od wioski i wielce zachwalała :P

Gość gość
Ja tam uważam, że ci spod Szałwii Proroczej to są najlepszymi urologami. Raz do takiego pójdziesz i już nigdy się nie wysikasz!

Gość Millkoa
oo Pani Bliźniak jak tu się naudzielała :) no, no, na temacie który wszakże tak strasznie jej nie interesuje.

A gdzie napisałam, że mnie nie interesuje? Pokaż konkretnie. Daj CYTAT :) Po drugie lubię takie tematy bo jest z nich ubaw po pachy. A to, że zabobon mnie irytuje bo nauka i logika są lepsze to swoją drogą. Czekam na powalający kontrargument i cytat w którym piszę słowo w słowo, że NIE interesuje mnie taki temat. Skoro wkładasz mi w usta słowa, których nie napisałam to pokaż CYTAT :) Powodzenia :)

Czekam na cytacik. Jeżeli masz rację to z pewnością zapodasz go bez problemu ;)