Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znowu spasione męskie wieprze wyległy na ulice

Polecane posty

Gość gość

zakładają te poliestrowe spodenki z których wylewa się śmierdzący czarny rów, oczywiście włochy jak u niedźwiedzi, spoceni, kiszą giry w adidasach/sandałach i grubych bawełnianych skarpetach :o powinni z domu nie wychodzić :o :o

Gość zgadzam się w całej rozciągłoś
i śmierdzą bo się nie myją

Gość gość
to w czym niby mają chodzić? w japąkach może?

Gość łysy z olsztyna
Baby w ciąży też wywaliły te brzuchy powinny siedzieć w chałupie a nie pokazywać wszystkim te swoje piłki na wierzchu rzygać sie chce :o

Gość gość
w ogóle grubasy (płci obojga) jeśli wyłażą już na widok publiczny to powinny ubierać się skromnie i zakrywać zwały - wór pokutny sprawdziłby się najlepiej. Ciężarne to odrębny temat - kiedyś ubiory ciążowe były zwiewne i luźne. Dziś im bardziej wyeksponowany brzuch tym modniej :o A wygląda to zwyczajnie nieestetycznie

Gość gość
haha już nasze kafeteryjne męskie świnie stają w obronie swoich baleronów :D jesteście obrzydliwi i żadna laska na was nie spojrzy ( chyba ze macie gruby portfel ale czy ktos taki gnije na kafe...)

Gość gość
obrzydliwe śmierdziele- fu z włochami pod pachami

Gość gość
no tak, ty biedna grubasko gnijesz tu już latami :o:classic_cool:

Gość gość
faceci w polsce - biale skarpet do pol lydki do tego sandaly/klapki sportowe/biale adidasy szorty markowe nike / reeebok, obowiazkowo brzuszysko pod nim saszeta, wiesniacka fryzura i wlochy pod pachami, napuchniete wieprze sadlo sie wylewa, ale maja wymagania nie z tej ziemi spasiony meski grubasie - chcesz miec wymagania co do kobiety? badz atrakcyjny!

Gość gość
potwierdzame, tlustych do kamieniolomow🖐️

Gość gość
nie powinni izolowac ale powinni miec troche pokory. jak ktos jest tlusty/lub wychudzony to nie powinien miec ZADNYCH wymagan odnosnie plci przeciwnej to dziala w obie strony . ale faceci jednak prezentuja sie znacznie gorzej

Gość gość
a mi tak wygodnie chodzić chłodząc sobie swój tłusty brzuszek na świeżym powietrzu :) a komu się nie podoba to niech nie patrzy :P

Gość gość
no wlasnie nie chodzi o izolowanie niech kazdy wyglada jak chce, chodzi o to zeby wiesniaki polskie chlopy jak juz wyglladaja jakby sie zatrzymali na poczatku 90tych to zeby mordy w kubel trzymali a nie krytykowali kobiet

Gość gość
gruby zle ale jak jest chudy jak komar to mnie obrzydza,jak widze ze facet ramię ma węższe niż łokieć to mi się rzygać chce,bleeee!!!

Gość gość
noo..tacy chydzi mają tez zazwyczaj jakies parchy na ciele,oblesne wypryski A grubasy mają potówki Mało ktory ma zadbaną pachnącą czysciuktą skóre

Gość hijijkokolpllp
a do sandałów uwielbiam skarpetki :D i tak chodzę i g***o Wam do tego.

Gość gość
przecież jak zisiaj wyszłam na miasto, to pełno jest lasek chudych wręcz, bez cycków, bioder, tylko czasami tyłki bardziej wyćwiczone. To też jest fajne? Bo mi to jest obojętne, sama jeszcze zrzucam 2 kg, chociaż nie muszę, ale jest duuużo takich lasek.

Gość gość
o jaki elegancik, wieś tańczy wieś śpiewa

Gość gość
wolę szczupłą laske bez cycków niż opasłą loche z wyciągniętymi wymionami do kolan :o(bo każda spasiona locha takie ma)

Gość gość
co z tego, że masz wolę jak nie masz wyboru

Gość gość
Raczej jak schudnie to takie ma. Ale ja mówię o porównaniu normalniej szczupłej do szczuplutkiej bez cycków, filigranowej, a nie porównanie otyłej do chudej, tutaj wybór jest wiadomy :D swoją drogą to powiem wam, że mam koleżankę, co ma rozmiar 42 i świetnie jej się rozłożyły wymiary, apetyczna jest strasznie, na brzuchu minimalnie tluszcyzku za to cycki wielkie, krągłe biodra. W dodatku ma całkiem ładną twarz. Jak przyjechali do nas Irlandczycy do szkoły, to ją uznali za najładniejszą z dziewczyn :DS. Ale to wyjątek trochę, niewiele widziałam kobiet którym się tak fajnie tłuszcz rozkłada (chociaż 42 to nie jest jeszcze monstrum, nie przesadzajmy).

Gość gość
hahah

Gość gość
Godny polecenia produkt dla brudasów i śmierdzieli z tłustym dupskiem to TALK KOSMETYCZNY,stosuje sie go bardzo czesto w it..i -super daje talk z kupą i potem

Gość gość
Męskie swinie są smieszne nazywaja sie pieszczotliwie misiaczkami, paczusiami a są obrzydliwi. Jeszcze maja czelność oglądać,sie i komentowac oblesnie ladne laski ? Nie ma nic gorszego jak męski z ubytkami w uzębieniu boczek zagaduje do laski nie wiadomo czy traktowac takiego jak upośledzonego czy lustro dac

Znowu spasione damskie wieprze wyległy na ulice.. Nie, zaraz.. One popylają w legginsach, opinając nimi swoje tłuste nogi przez cały rok, nie tylko w lato

Gość gość
No pelno niestety mlodych facetow na uliach w wielkimi brzuszyskami. Patykiem bym takiego swiniaka nie tknela, to wyglada obrzydliwie a do tego jeszcze ubrac sie nie potrafia.

Gość gość
I te hektolitry potu wylewajacych,sie ze,wszystkich części ciapa bleeee smród w komunikacji miejskiej

Gość gość
nie przeszkadza mi w zaden sposob wyglad lub rozmiar innych osob, jesli smierdza trudno odwracam glowe lub odchodze, jesli zakladaja grube skarpetki latem maja prawo, przeciez to nie moje nogi, a jesli maja wiecej owlosienia na swoim ciele co mi do tego nie musze tego dotykac ani depilowac, a jesli juz to wszystko widzicie i tak was to oburza to co myslicie patrzac w lustro ???

Gość gość
Brzydzę się takiemu reke podać pewnie calymi dniami sobie gniecie kabanosa