Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto z was ma automatyczną skrzynię biegów ?

Polecane posty

Gość gość
amerykanie to małpy i biegówką mało który potrafi jeździć, manualek nawet mie kradną bo tępaki zobaczą 3 pedały i wysiadają, hahaha

Gość tylko biegówka
prawdziwy facet ma biegówke, automaty dla peezd tylko

Gość gość
kobiety, ktore dobrze prowadza tez nie beda zachwycaly sie samochodem z automatyczna skrzynia, takie auta sa dla osob, ktore nie czuja sie pewnie za kierownica i jezdza wylacznie po plaskim

Gość gość
wiele bardzo fajnych aut nie już wychodzi manualu, poza tym ci co gadają, że automaty są dla.... pewnie nigdy w życiu nie jechali autem klasy premium wyposażonym w skrzynię zf 7, 8 czy 9 przełożeń. Nie ma absolutnie żadnego porównania taka jazda do automatów 5 biegowych, stosowanych w starych konstrukcjach lub autach klasy niższej. Nowoczesne automaty robią super robotę;)

Gość gość
właśnie poprzedniku jest tak jak piszesz nie mają pojęcia, a wymądrzają się prawdziwi kierowcy z matiza- macho po prostu ale z manualem

Gość gość

Ja mam automatyczną skrzynię biegów i bardzo ją sobie cenię. Jazda jest łatwiejsza tylko warto mieć kontakt do warsztatu, który specjalizuje się w ich naprawianiu. Ja od siebie mogę wam polecić http://www.sebkar.pl/ Tam pracują doświadczeni specjaliści, którzy się na tym znają.