Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

żenujący typ zablokowałam go oceńcie skąd się tacy biorą?

Polecane posty

Gość gość

poznałam na portalu randkowym chłopaka, był ładny, w moim wieku, więc dałam mu do siebie kontakt, jednak już po chwili pisania na fb zrozumiałam,że to debil i pustak, ale że nie brzydki postanowiłam dać mu szansę, jednak nie chciało mi się z nim spotkać, splawialam go ponad miesiąc. w koncu napisałam że to nie ma sensu a on pyta to kiedy się spotkamy :O zablokowałam go bo ile można :O

Gość gość
Ty też jesteś pustakiem skoro od początku wiedziałaś, że koleś jest debilem, ale dałaś mu szansę tylko dlatego, że jest przystojny. Jak widać podobieństwa się przyciągają :)

Gość gość
Ja też znałam przystojniaka, którego szybko olałam i który był tym zdumiony.

Gość gość
ja raz spróbowałam kontaktu z tzw. ciachem, podobny oszołom. przystojna twarz, ładne ciało, ale głupi jak but. też nie zakumał, czemu nie chciałam się spotykać. mężczyzna musi być męski, niekoniecznie śliczny. kobiecie pustostan umysłu jeszcze ujdzie, facetowi w życiu.

Gość gość
Pustostan umysłu u kobiety ujdzie? Chyba żartujesz :D Takie pustaki są dobre jedynie do pompowania bez zobowiązań, ale NIGDY nie pomyślałbym o poważnym związku z taką biedą umysłową.

Gość gość
dokladnie, wole juz brzydkiego ale madrego niz pieknego debila