Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narodowiec1995

Skąd tyle nienawiści w ludziach

Polecane posty

Gość dr trupek wyjaśnia znów
Lubisz piss? Ja lubię spijać taki prosto z pały :)

Gość narodowiec95
bo ja jestem odważny wobec moich chomików.

Gość dr trupek wyjaśnia znów
Wiesz, tak to już jest, taka specyfika forum. Przyciąga różnych ludzi. Czy to prawda że w Serbii jedzą szczury? :)

Gość narodowiec95
Tak, kupy również.

Pewnie sam się nimi zajadasz :).I nikt się nie nabierze na twój żałosny podszyw,widać,kto jest na niebiesko ,a kto na czerwono,gimbusie...

Gość gość
nadjedzie kiedyś taki czas, ze nie będzie już tej nienawiści.

Gość dr trupek w prosektorium
Czytałem ostatnio niezłą książkę o Tito, niejakiego Pero Simica. Gość chyba wyważony, bo nie gloryfikował ani Chorwatów, ani Serbów i wskazywał na kwestię Kosowa, że tylko dzięki Jugosławii i liberalnej polityce Tito, osiągnęli taki awans cywilizacyjny. A sam Tito, to według niego sprytny satrapa, który kochał siebie i nic i nikogo innego. Myślę, że to prawda, w końcu był wychowankiem Stalina.

Gość gość
Nie trzeba sięgać w historię. Wystarczy tutaj zajrzeć aby poczuć wzajemną nienawiść rodaków. Nie można porozmawiać, wymienić się poglądami bo zawsze komuś to przeszkadza. Nie wiem skąd się biorą tacy ludzie. Przykre.

Ja sam chciałem tutaj porozmawiać na wysokim poziomie,ale jak ten left winger zaczął obrażać Serbię i Serbskie kobiety(a mam tam wielu przyjaciół,chociaż ,,nikad u zivotu nisam bio tamo''-nigdy tam nie byłem,ale chętnie bym pojechał) to już mnie poniosło i nie wiem,co bym mu zrobił w realu za te słowa,myślę,że typ by srogo tego pożałował,gdyby przy mnie obrażał osoby,które są mi naprawdę bliskie.A co do naszego narodu,niestety też jest bardzo specyficzny pod tym względem,co mnie boli,bo kocham Polskę ,tak samo jak i Serbskich braci i siostry(te drugie to szczególnie :P ).

Gość gość
Oczywiście, że "siostry" bardziej kochamy ;) Ten mail, to jest prawdziwy?

Ten e-mail to założył ten co woli chłopców...Mój jest zupełnie inny :).Serbki są z***biście piękne,taka jest prawda,a charakter też niczego sobie :).