Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narodowiec1995

Skąd tyle nienawiści w ludziach

Polecane posty

Gość narodowiec1995

Jak czytam komentarze na onecie,to wymiotować mi się chce.W Serbii podczas powodzi giną ludzie,a ci wyjeżdżają z karadziciem i piszą,że to kara za wojnę w Jugosławii,i śmieją się z tragedii ludzi,podczas gdy ja boję się o życie swoich przyjaciół(których tam mam). Skoro już tak bardzo chcą pisać o wojnie,to niech sobie przypomną zbrodnie ustaszy w latach 40 na narodzie serbskim,chociaż sądzę,że w obliczu tej tragedii nie powinno się wywlekać takich spraw,ale skoro pisze ktoś takie głupoty i zaczyna gadać głupoty bez sensu,to musiałem wspomnieć też o drugiej stronie medalu. Braćo Srpska drzite se! Poruka svima koji poginuli : Pocivajte u miru :( :( :(.

Gość gość
To jest prawda...

Gość narodowiec1995
Antifa net hools???

Gość gość
najczesciej z nierozladowanej frustracji jak walisz lbem w beton zbrojony predzej pojdzie ci i kask i leb niz go rozwalisz, to chyba jasne

Gość DE goffno
to jest cena jaka placimy za ....demokracje

Gość narodowiec1995
Bo na to mi wygląda...

Gość gość
nie za demokracje tylko za bezmyslnosc i brak wyobrazni

Gość dr trupek w trakcie wizyty
Złość i frustracja to są takie ogólne przyczyny. Natomiast jest jeszcze niewiedza. Ja Słowian południowych po prostu lubię. Bardziej lubię Serbów niż Chorwatów, ale z drugiej strony Chorwaci bliżsi Polsce kulturowo. Zawikłane to. Serbowie są obarczani całą winą za wojnę w Jugosławii, co wynika z nieznajomości sytuacji i urobionych stereotypów, ale także z roli Miloszewicza i w ogóle Serbów, którzy na siłę i niezbyt zręcznie próbowali utrzymać Jugosławię. To było już 1989 roku niemożliwe, lub niemożliwe na warunkach serbskich.

Gość narodowiec1995
Są obarczani winą przez propagandę medialną,która ich po prostu nienawidzi,a prawda jest taka,że sporo namieszał Alija Izetbegović( swoją drogą,stop islamization of Europe) ,powstałą nawet o nim piosenka Serbów bośniackich pod tytułem ,,oj Alijo Alijo''. Jak zakłamana jest prawda o Srebrenicy w mediach to już nawet nie chcę wspominać więc wstawię artykuł : http://mar****.wordpress.com/2010/03/01/kto-chce-znac-prawde-o-masakrze-w-srebrenicy/ .A co do działań thaciego,handlarza ludzkich organów,dzisiejszego premiera republiki(tfu) kosowa to można byłoby na ten temat elaborat napisać.

Gość narodowiec1995
widzę,że ma ru chę zacenzurowało i link poszedł w cholerę.Wpiszcie więc w google .. kto chce znać prawdę o Srebrenicy''...

Gość gość
Tak jest.

Gość dr trupek po 44 h dyżuru
Wiesz, tu nie chodzi tylko o ewidentne kłamstwa i robienie z Serbów kozłów ofiarnych. Polityka Miloszewicza, tak generalnie była szkodliwa dla Serbii. Przyjęto założenia nieadekwatne do sytuacji. Po prostu on nie był w stanie sprostać wyzwaniu. Nie wiem, czy wówczas ktokolwiek był w stanie, gdy Jugosławia z dnia na dzień straciła na znaczeniu, po upadku bloku sowieckiego.

Gość dr trupek w trakcie wizyty
Jestem aktywnym gejem i szukam młodego pasywa, chciałbyś żebym rozdziewiczył twoją pupę, Narodowcu?

A najbardziej lubię Albańczyków i ich twarde, śniade prącia i ciemne tyłeczki :)

Gość narodowiec1995
W********laj zboczeńcu :( pod pozorem dyskusji na poziomie szukasz młodego mięska na zboczony sex? Ty obrzydliwcu...Czy Ty jesteś w ogóle Polakiem?

Gość dr trupek po resekcji
Najbardziej to lubię ciebie, mój ty homoerotyczny aniele :classic_cool:

To normalne, że mężczyzna mężczyźnie wkłada penis do o***tu i wcale to nie boli, będę bardzo delikatny, chciałbym, żebyś został moją narzeczoną :)

Gość narodowiec1995
Widzę,że trolle mają wspaniałą zabawę ,gimbaza,w*********ć...

Gość dr trupek wyjaśnia
Autorze tematu, na skutek mojej krytyki homoseksualnego lobby, przypiertolił się do mnie nawiedzony homoterrorysta forumowy i takie jak widzisz prawi mądrości.

Gość dr trupek po resekcji
a tak w ogóle to chooy w doope wszystkim serbom niech ich zaleje w peezdu! :d

Gość dr trupek wyjaśnia
W sumie racja, chooy im w doopy :) jak ostatnio byłem w burdelu to obsługiwała mnie serbka, dobrze ssała :)

Gość narodowiec1995
Ciekawe czy byłby tak odważny w rzeczywistości,gdyby się z Tobą spotkał 1 na 1...

Gość dr trupek wyjaśnia
Narodowiec, pokażesz peniska?:)

Gość narodowiec1995
Wiesz co ci powiem żałosny podszywaczu?? twoja matka ciągnie lepiej,twoje siostry średnio,ale lodzik twojej ciotki to mistrzostwo :).

Gość narodowiec1995
Ty pokaż pierwszy :) narodowiec1995@gmail.com cmok w krok :*

Gość narodowiec1995
Ale moją matkę zachwalają za to wszyscy w okolicy, początkowo nie wiedziałem dlaczego ale już wiem...ma nawet ksywkę na osiedlu "odkurzacz" bo dobrze ssie.

Gość dr trupek wyjaśnia
Już wysłałem :) tylko wiesz,dyskrecja obowiązuje-mam dziewczynę i nie chcę żeby się wydało że wolę k***ski :(

Gość dr trupek wyjaśnia znów
Nie będę tu pisał, bo ten kretyn robi bagno z poważnej sprawy. Chociaż ciekawią mnie twoje kontakty z Serbami. Sam chętnie pojechałbym.

Gość narodowiec1995
Spoko, ja też dyskretny-nie chciałbym żeby koledzy z onr się dowiedzieli o tym,że wymieniam się zdjęciami k***sków z innymi chłopakami :( ps ZAKAZ PEDAŁOWANIA!!!!

Gość dr trupek wyjaśnia znów
oj,za szybko kliknąłem wyślij: sam pojechałbym i zerżnął Twoją mamę :)