Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lej di

dni plodne, planowanie ciazy

Polecane posty

Gość lej di

hej kochane prosze o pomoc..moj cykl przewaznie trwa 34dni ost okres mialam8-13 kwietnia, a nastepny 11-16 maja..prosze o pomoc kiedy mogly wystapic dni plodne?kochalismy sie bez zabezp blizej dni plodnych19, 26, 27, 28 kwietnia oraz wg moich wyliczen plodne powinnam miec kolo25, 26maja?czy dobrze licze?:)staramy sie o dzidzie i ost wydawalo mi sie ze ost trafilismy w dni plodne ale sie niestety nie udalo..probujemy dalej kochamy sie bardzo czesto ale nie chce przegapic dni plodnych bo w ost cyklu wydaje mi sie ze trafilismy tylko w owulacje ..ale sie nie udalo..nie myslimy tylko o dziecku ale dobrze byloby gdyby sie udalo:)jak najlepiej sie kochac przy tylozgieciu macicy?:)

Gość gość
dni płodne się OBSERWUJE, a nie wylicza, więc skąd mamy wiedzieć kiedy je masz?

Gość lej di
to skad tyle rad jak wyliczac ze 2 tyg przed nast okresem?

Gość gość
od kretynek, które stosują kalendarzyk

Gość lej di
ok dzieki

ja stosowałam metody naturalnego planowania rodziny i jak widać po nicku się udało Owulke w cyklu którym zaszłam miałam na 12 dni przed planowanym okresem Stosunek w dzień owulacji Test pozytywny 11 dzień od stosunku

poczytaj w necie jak to robić NPR :-) Uprzedzam że metoda nie jest łatwa ale daje dużo wiedzy o własnym cyklu

Gość lej di
fantastycznie tez bym chciala juz miec pod soba serdzuszko dzidzi..moze teraz jesli nie bede myslec kiedy sa plodne to spontanicznie sie uda:)

Gość lej di
jestesmy w sumie 9 mies po slubie.teraz zaczelismy sie starac o powiekszenie rodziny..bedzie to 2cykl staran:)

Gość gość
Słyszałam, że do wyznaczania dni płodnych i niepłodnych bardzo dobre są testery na ślinę. Fajne jest to, że są wielokrotnego użytku