Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pierwszy spacer z noworodkiem,kiedy???

Polecane posty

Gość gość

Rodzę ostatniego czerwca,tzn cc wiec datę znam o ile nic sie wcześniej,nie zacznie ale nie o tym temat.kiedy będę mogla pierwszy raz wyjsc z mala na spacerek?to będzie początek lipca wiec pewnie cieplutko będzie. zupełnie sie na tym nie znam wiec dlatego pytam was doświadczone mamy:):):) jak to jest.

Gość gość
jak kiedy w lato cieplutko to jak wrócisz ze szpitala od razu i będziesz w stanie czyli ten jeden dzień (a właściwie parę godzin )w domu na odkręcenie się a na drugi dzień na spacerek . ja z wiosennym i zimowym szłam od razu nie czaiłam się .

Gość gość
dokładnie jw, w końcu jakaś mama, która nie kisiła dzieciaka

Gość gość
ja wrocilam ze szpitala w piatek po 18tej, w sobote bylam nie do zycia jeszcze i w niedziele tez, ale juz w poniedzialek wyruszylismy z maluchem na krociotki spacer - na tyle ile ja w stanie bylam przejsc. potem wrocilam a chlopaki poszly dalej jeszcze :)

Gość gość
Jak wróciłam do domku z maluszkiem ze szpitala, to na drugi dzień już byliśmy na spacerku;)

Gość gość
Tez wlasnie uwazam ze jak będzie cieplo to od razu natomiast moja mamusia twierdzi ze trzeba najpierw werandowac dziecko:oja tez sie urodzilam w czerwcu i ona tak robila i tak jest dobrze tłumacze jej ze to inne czasy byly...na szczęście z nią nie mieszkamy ale ma zamiar przyjechać po porodzie i czuje ze będą problemy...

Gość gość
Rodziłam w lipcu ;) wyszłam w środę ze szpitala,a w czwartek już pomykaliśmy wózkiem na spacerze ;)

Gość gość
Ja wyszłam na krótki spacer po niecalym tygodniu od powrotu do domu,z tym ze 5 dni bylam po porodzie w szpitalu,a rodzilam w grudniu. Już w szpitalu nam mówili żeby nie bać się spacerów.

Gość gość
Ze sie wam chce k***y tak codziennie/

Gość jawerty
autorko zapytaj mamę czym się różni werandowanie od spaceru? Dziecko tak czy siak jest na dworze a na balkonie jeszcze przeciągi są. Mnie pediatra przy wypisie ze szpitala odradzał werandowanie - a było to w lutym i powiedział, że lepsze są spacerki.

Ja rodziłam we wrześniu. W domu byłam 13 września.14 września samego rana przyszła położna środowiskowa i z tekstem "Na spacer" :D Dodam że dziecko wtedy miało 6 dni i było przeszło 20 stopni.

Gość gość
Ja wyszłam na drugi dzień po powrocie ze szpitala. Dziecko miało 4 dni. Byliśmy na spacerze około 40 minut, bylam po cc i bolał mnie brzuch jeszcze. Koniec czerwca.