Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brokeninside87 to whedif na 100 procent

Polecane posty

może ja jestem chora, ale wiesz co? ja nie nazwałabym faceta, którego KOCHAM zdradliwym kut'asem, bo spuścił z kija w inną picz. nie kłamałabym, że związek=miłość. więc uważam się za troszkę zdrowszą od Was MORALNIE. a przynajmniej mniej ZAKŁAMANĄ

a Ty jesteś bydłem. że robisz to co zepsute społeczeństwo? bardzo Cię kocham, skopię Ci jajca, jak będziesz miał popęd:D

idę, bo mi się rzygać chce od skur'wiałych obrońców związków. wolę przema, przemo jest mniejszą od Was patologią szczerze mówi, że chce napiertalać prętem. nie kłamie, że kocha.

Gość gość
Ej, jakie "schizoidalne"? Nie obrażaj mnie, proszę. Ja mam sporo cech schizoidalnych w sobie i lubię swoją naturę, ale to co Broken wyprawia to kwalifikuje prędzej pod jakiegoś bordera.

Gość gość
Wy nadal zajmujecie się psycholem "brokeninside"? Zastanówcie się nad sobą, bo to normalne nie jest. Trzeba zastosować 2 zasady "nigdy nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi ciebie do swojego poziomu i pokona doświadczeniem" oraz "z wariatami trzeba ostrożnie" i omijać ją szerokim łukiem. Pogada sama ze sobą, ale kiedyś skończy ;)

Gość gość
no toć piszę, że dopiero z "broken" zaczęło jej bardziej odwalać widocznie pogorszyło się jej w główce ale z whedif wcale taka grzeczna nie była, jak się czasem wk***iła to tak samo pluja jadem i agresją jak teraz

Gość gość
LOL :D to że kilku aseksualnych zebrało się na jednym topie to wcale nie znaczy, że jest ich jakoś dużo, tępaczko :D w ogólnym rozrachunku stanowią baaardzo malutki odsetek

Gość Lalletschka
Ja nie wiem, czytałam kilka postów Whedif, wydawała się w porządku dziewczyna.Czytając Broken, widać 100 procent świrowania,i choroby dlatego ja z nią nie pisuje raczej, bo jaki to sens,czasem coś mi się zdarzy napisać, ale rzadko.Nie wiem czy ona jest borderem, czy schizofreniczką, myślę że zdecydowanie to drugie.I nie roztrząsam jej przypadku, piszę drugiego posta-mówię tylko że wpisy jej a Whedif są moim zdaniem nieporównywalne.

Gość gość
broken, jesteś ?

Gość gość
tsaa "kulturalna" :D : 27.02.13 [zgłoś do usunięcia] whedif ta sama osoba ciągle pie**oli o poziomie, atakch, zmuszaniu, i jakiejś 14latce. k**wa, co się dzieje na tej kafe. Stop thinking about The easy way out There's no need to go and blow the candle out Because you're not done You're far too young And the best is yet to come 27.02.13 [zgłoś do usunięcia] whedif tak alionant jesteś zaj**ista, chodzisz do pracy,*****asz się (tylko wtedy, jak chcesz) a ja jestem dzieckiem w wieku szkolnym i się nie ******* nie wiem co tracę i nie umiem czytać. już?

Gość gość
whedif nie byla nawet w jednej czwartej tak powalona jak brok

Gość gość
a jednak była :D

Gość gość

Ciekawy temat sprzed kilku lat 🙂

Gość gość

a co w tym ciekawego ty zgnuśniała ku/rwo broken?? 

Gość ???

Dlaczego tak nienawidzicie broken? Czy ona coś złego komuś zrobiła? Strasznie mnie to zastanawia gdy widzę niektóre komentarze. Ona chyba jednak ma sporo na sumieniu i wcale nie chodzi o wulgaryzmy których często używa. Mógłby ktoś powiedzieć o niej coś więcej? Może ktoś pamięta czasy w których założony został ten temat? Podobno broken to mężczyzna lub jego projekt. Czytam forum od niedawna i ciekawią mnie te zagadnienia, bo widzę jak broken udziela się w licznych tematach, ale moim zdaniem to co ma do powiedzenia jest niekoniecznie mądre i potrzebne.

Gość gość

broken to popier/dolina stara panna z kotem. 

Jeden z największych przegrywow piszących głównie po nocach o 2 lub 3 nad ranem. 

osobiście tej ku/rwy nietrawie z resztą jak większość osób, ona jest tu ogólnie nie lubiana i tak samo jest w realu nikt jej nie lubi. 

Gość Gość
Dnia 23.05.2014 o 23:08, Gość gość napisał:

Wy nadal zajmujecie się psycholem "brokeninside"? Zastanówcie się nad sobą, bo to normalne nie jest. Trzeba zastosować 2 zasady "nigdy nie dyskutuj z ...ą, bo sprowadzi ciebie do swojego poziomu i pokona doświadczeniem" oraz "z wariatami trzeba ostrożnie" i omijać ją szerokim łukiem. Pogada sama ze sobą, ale kiedyś skończy 😉

Minęło 5 lat, a ona jednak nie skończyła. Co więcej, znalazła rzeszę obrońców których robi delikatnie mówiąc w bambuko, a oni jeszcze się z tego cieszą. Kafeteria to dziwne forum, ale ludzie tu jeszcze dziwniejsi.

Gość ???
6 minut temu, Gość gość napisał:

broken to popier/dolina stara panna z kotem. 

Jeden z największych przegrywow piszących głównie po nocach o 2 lub 3 nad ranem. 

osobiście tej ku/rwy nietrawie z resztą jak większość osób, ona jest tu ogólnie nie lubiana i tak samo jest w realu nikt jej nie lubi. 

No dobra, ale czy coś komuś zrobiła, naraziła się komuś swoim zachowaniem, obraziła, zwyzywała? Jak to jest?

Gość gość
Dnia 23.05.2014 o 23:04, brokeninside87 napisał:

może ja jestem chora, ale wiesz co? ja nie nazwałabym faceta, którego KOCHAM zdradliwym kut'asem, bo spuścił z kija w inną picz. nie kłamałabym, że związek=miłość. więc uważam się za troszkę zdrowszą od Was MORALNIE. a przynajmniej mniej ZAKŁAMANĄ

dobrze wiedzieć, że chora jesteś :] to wiele wyjaśnia

Gość Gość
4 minuty temu, Gość gość napisał:

dobrze wiedzieć, że chora jesteś :] to wiele wyjaśnia

Brokeninside87 podobno 5 lat temu wykonała rimming Januszowi K-Mikke 😮

Gość gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Brokeninside87 podobno 5 lat temu wykonała rimming Januszowi K-Mikke 😮

zapomniano dodać, że to był rimming zaraz po oddaniu stolca :O

Gość ???

Przestańcie z tymi "rewelacjami", one nie wnoszą nic do dyskusji i są obrzydliwe. Może jakieś konkrety?

Gość gość

przyznała się do choroby, ciekawe co jej dolega? czy tylko schorzenie psychiczne czy fizyczne też.

Gość gość

Usprawiedliwia zdradę, spuszczenie z kija w inną picz i jeszcze uważa się za zdrowszą moralnie? Przecież tak napisać mógł tylko facet, w dodatku jakiś degenerat😩 Ohyda.

Gość gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Usprawiedliwia zdradę, spuszczenie z kija w inną picz i jeszcze uważa się za zdrowszą moralnie? Przecież tak napisać mógł tylko facet, w dodatku jakiś degenerat😩 Ohyda.

też mi się wydaje, że to jakiś zdziwaczały chłop. z innej strony ona reprezentuje troche poziom noxeli tylko noxa lubi sex a ta/ten nie.

Gość ???
1 minutę temu, Gość gość napisał:

też mi się wydaje, że to jakiś zdziwaczały chłop. z innej strony ona reprezentuje troche poziom noxeli tylko noxa lubi sex a ta/ten nie.

Nie wiem kto to noxa i nie chcę wiedzieć, zresztą nie było mi dane mieć z nią do czynienia. Za to z broken wielokrotnie, bo wszędzie jej pełno.

Niech ktoś napisze o niej coś więcej, ewentualnie wrzuci link do jakiegoś tematu itp.

Gość Gość

Były ksiądz albo zakonnica - strzela cytatami z biblii jak z uzi. Ewentualnie jakaś jehowka 😄

Gość Gość

Poważnie?

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Były ksiądz albo zakonnica - strzela cytatami z biblii jak z uzi. Ewentualnie jakaś jehowka 😄

Dokładnie tylko nie chce się przyznać, bardzo wyprany mózg na jedną stronę, zupełnie jak z seksty.