Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

TELEPATIA istnieje!!!

Polecane posty

Gość gość

Witam,wiem kiedy moj chlopak o mnie mysli..przytocze jedna sytuacje i jak sie to objawia,czy ktos z was ma podobnie? Otoz bylam z chlopakiem w pomieszczeniu (budynku skladajacym sie z kilku pomieszczeń) on wszedl do drugiego pomieszczenia natomiast ja wyszlam na zewnatrz,na dwor..czekalam na niego jakies 15 min siedzac sobie na chodniku...nagle poczulam sie tak jak on..a w glowie pytanie : gdzie Kasia?? Popatrzylam na drzwi i pomyslalam ze zaraz napewno wyjdzie z tego budynku...otoz tak sie stalo po 3 sekundach wyszedl i poswiatczyl ze pomyslal :gdzie kasia..to tylko jedna taka sytuacja !!z mojego zycia,aby wam uświadomić ze telepatia istnieje!!!

Gość hskxddb
Tez mialem,taki podobny przypadek

Gość gość
istnieje malo tego kinestetyk odczuje tez intencje

Gość gość
teraz wystarczy, że nawiążesz telepatyczną łączność ze słownikiem ortograficznym

Gość hskxddb
Ja jestem kinestetykiem...intencje czyli? Spotkalas sie kiedyś z czymś takim?

Gość hskxddb
Inni mówią ze pieką ich uszy inni ze czkawka,a ja mam,tak,ze czuje,sie jak ta osoba która o mnie myśli...mam,wrażenie jakbym patrzyla jej oczyma!!

Gość gość
dopiero teraz tego się dowiedzieliście

Gość gośćiu2310
Coś w tym jest bo ja wczoraj pomyślałem sobie o dziewczynie której dawno nie widziałem zaznaczam ,że jest to moja przyjaciółka nie jesteśmy parą kiedyś był między nami krótki romansik a teraz ona jest z kimś w związku na obecną chwilę no i wczoraj sobie o niej tak przez chwilę pomyślałem a dziś ona zadzwoniła i zaproponowała spotkanie Co o tym myślicie ? Też chyba jakaś telepatia

Gość gość
żebyś się nie dręczył przekazem tele...,zaraz się wypindrzę i idę się pożegnać z moją przyjaciółką,to nasz ostatni raz,i koniec tej jej gehenny wierzę,że pomimo,że darliśmy koty,nigdy byś tak mnie nie traktował,nie niszczył i upodlał jak on ją :( pa🖐️

Gość hskxddb
Tak,najwyraźniej w jakiś sposób jestescie polaczeni ze sobą.Ona nie pojawila sie w Twoim życiu przez przypadek.Byc moze pojawila sie po to abys uswiadomil sobie,ze masz ten swietny dar jakim jest telepatia.Nie wszyscy ja maja jak zauwazyles..szczegolnie osoby które mówią ze ona NIE ISTNIEJE,tylko nie liczni..osoby wrażliwe posiadają te zdolność..mi sie to objawia w taki sposób jako opisalam..mam wrażenie ze patrze oczami danej osoby...nawet nie wiesz jakie to uczucie gdy masz mozliwosc poczucia sie jak osoba która kochasz lub Ci sie podoba

Gość gość
A ja kamil i mam 21lat też słyszycie ? Ja znowu się użeram z ludźmi od momentu kiedy otworze oczy aż do momentu kiedy nie zasnę co śmieszniejsze te głosy nawet przypominają mi co mi się śniło. Na kilka sposobów sprawdzałem czy w jakikolwiek sposób mnie nie słychać niestety bezskutecznie co mam na myśli, Mając dosłownie pełne usta słychać mnie wyraźnie, gdy nurkowałem to samo, a nawet wyjechałem do pracy za granicę 1200km od Polski i wcale to zabawne nie jest.

Gość gość
oczywiście,że istnieje

Gość gość
Ja nie wiem czy to telepatia ale od 15 lat tak z zona mamy. Np wiem kiedy zadzwoni,co zrobi,potrafie myslami przekaczac cos, umiemy rozmawiac bez slow, wyprzedzam jej pytania czy dzialania itp. To dziala w obie strony, ona tez mnie "czuje". Ale to chyba nie telepatia, jak sie z kims dlugo jest i sie kocha to po prostu tak sie zna te osobe,ze potrafi sie przewidziec wszystko niekoniecznie umyslnie,dziala to na poziomie podswiadomosci a przynajmniej do momentu kiedy zda sie z tego sprawe,pozniej mozna to wykorzyatywac.

Gość gość
probujesz mnie z***bac co? tak se tylko mysle co to ma byc... dlugie powolne konanie w cierpieniach??? czy po prostu z***bywaczka ci sie spsula i cos slabo wychodzi caly ten misterny plan. ja tez planuje...pogadac z kims, moze babka babke predzej zrozumie. za skutki nie odpowiadam

Gość gość
ja tez nieraz mysle o kims a ten niedlugo dzwoni.

Gość gość
wiem kiedy ktos klamie.

Gość gość
tez czuje kiedy ktos o mnie mysli.

Gość mateusz gnach
Mam telepatie od putora roku rozmawiam z ludźmi w myślach proszę o pomoc co dziennie mnie ńiczą mateusz gnach tel 881784808 lub e-mail hyd124-00@o2.pl