Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majax33

Ciąża pozamaciczna

Polecane posty

Gość Majax33

Cześć. Bardzo mnie niepokoi moja zmiana w organizmie. Boli mnie brzuch z prawej strony,jakby przy miesiączce czasami.Ból mocniejszy pojawia się przy wysiłku,nawet szybszym chodzie.Byłam u ginekologa,chirurga i nic nie wykryto.Lecz USG bede miała dopiero za tydzień ;/ z tego bólu wylądowałm w szpitalu. Tam zrobili mi badania różne w tym beta hCG, ciąży nie wykazano <0,1 mlU/ml. Od jakiegoś czasu rośnie mi brzuch. Czy to może byś ciąża pozamaciczna? bo gdy byłam w szpitalu, dziewczyna mowiła że właśnie miała tak samo jak ja. Bardzo byłabym wdzięczna za szybkie odpowiedzi ; )

Gość gość
na pewno nie ciąża pozamaciczna, bo b hcg by ci wyszło ciążowe, zawsze tak jest...

Gość gość
podejrzewam inną chorobę-uzależnienie od jedzenia.

Gość Majax33
Dziękuję za odpowiedź ;)

Gość gość
Witam Was moje drogie! Jeżeli miałybyście ochotę poczytać o wszystkim co nas, kobiet dotyczy - problemach kobiecych, ciąży porodzie i naszych dzieciach zapraszam na http://dumnamama.pl Jest to portal, który współtworzony jest z Wami - kobietami abyście mogły czytać to, co Was interesuje! Serdecznie zapraszam i życzę dużo, dużo zdrówka! :)

Gość gość
w zadnej ciąży, a tym bardziej pozamacicznej nie rosnie od razu brzuch!ktos ci nagadal bzdur.ja miałam pozamaciczna i poza ciemnym plamieniem nie miałam zadnych objawow

Gość Katia626
Ja też byłam w ciąży pozamacicznej i też brzuch mi nie rósł. Bhcg wykazała ciążę i plamiłam,po kilku dniach na usg widać było ciążę w jajowodzie