Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Instrukcja dla Pań.:jak robić dobrego loda.

Polecane posty

Gość gość

Po pierwsze:nie pomagać sobie ręką bo ręką to sam sobie mogę dobrze zrobić.Macie pracować tylko ustami(może kajdanki wam trzeba założyć i skuć ręce z tyłu?)Po drugie:Ssać i wylizać jajka(robić to z pasją)Po trzecie:lodzik ma być do końca z połykiem.Po czwarte:głębokie gardło,tak żebyście czuły członka tam gdzie macie migdałki.Po piąte:Pytajcie partnera,jakie ma być tempo bo ja na przykład osobiście lubię szybko.Po szóste:zwracajcie szczególną uwagę na główkę i wiązadełko bo to są strefy wrażliwe i erogenne.

Gość gość
zapomniałem dodać,że nieraz zamiast połyku partner chciałby spuścić się na twarz.

Gość gość
Drogie Panie,dlaczego nie odpowiadacie ? przecież dobry seks i zadowolenie partnera to podstawa udanego związku.

Gość gość
zapomniałem również nadmienić iż to wszystko jest oparte na moich doświadczeniach. Mariusz mój Władca nigdy jeszcze nie narzekał, zawsze jęczy aż miło.

Gość gość
A ja bym chciala żeby w czasopismach dla,mężczyzn choć raz znalazl sie artykul o tym jak przygotować kobiecie obiad z czterech dań tak aby ją zadowolić. Tym czasem jeśli chodzi o kulinaria to z przepisów jest tam jedynie jak zmieszać otręby z sproszkowanym białkiem....

Gość gość
może zamiast instruować inne kobiety, to powiedz swojej babie w domu jak ma to robić żeby Ci odpowiadało?

Gość gość
Nie zwracajcie uwagi. Chory umysłowo naoglądał się zakazanych filmików. czyt. p****li. Do burdelu fiucie z takimi wymaganiami. WON! Tylko "SE" najpierw zarób na k***y!

Gość gość
stary jestem ale jedno wiem,jak babie dogodzisz to ci jaja po migdały wyliże ,a kutacha do żołądka nawet zmieści - to moja instrukcja na dobrego loda ;)