Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marekkkkk

są tu nagie panny???

Polecane posty

Dziękuje, a jak już zaczęłam to zdradzę wam moje zboczone historyjki, kiedyś pojechałam rowerem do lasu, naprawdę wgłąb lasu do takiego stawku no i znalazłam gdzieś na ziemi takie długie, podłużne pudełko po tych witaminach okrągłych - wiecie co się do wody je wrzuca rozpuszczają się i tak bąbelkują. No i że nie było nikogo rozebrałam się cała do naga, usiadłam na ubraniach i spenetrowałam się ujeżdzając na jeźdzca to pudełko. W dwie dziury, najpierw w dziurę od du/p/y później w po/c/h/wę. To było niezłe. Czasami myślę że jestem lesbijką, mężczyźni mnie fascynują ale pociągają seksualnie bardziej kobiety.

Putas ukiszony w twojej doopie wali Ci z mordy? No tak, w sumie doopa i morda połączone są przewodem pokarmowym, więc to możliwe :D

Gość gość
Co jeszcze lubisz?

Czekaj. Ujeżdżałaś pudełko po tabsach rybaka, znalezione w lesie. Jest już bardzo późno, i trudno wymyślić coś, co można sobie jakoś logicznie wytłumaczyć, lub chociaż wyobrazić 😴 Nie da sie ujeżdżać pudełka :D Na pewno się bzykasz, tylko tak sobie tutaj bąki zbijasz :classic_cool:

Gość gość
tak kiszonka mi capi z japy - chcesz mi dac buzi z jezykiem? mam czarne wlosy na udach i na rowie miedzy bulami o ja pier... nawet na brzuchu mam mase ciemnych klakow! sexy co nie?

A już wiem o jakie pudełko chodzi :D Ok, teraz Ci wierzę. Nie jesteś wcale taka dziwna jak Ci się wydaje ;)

No właśnie, o takie. Chyba jestem jednak trochę dziwna, nawet bardziej niż mi się zdaje. Co jeszcze lubię? Lubię, a nawet kocham siebie, a czy picie swojego moczu to według was coś krejzi czy jestem chora psychicznie?

Życzę Ci żebyś trafiła na faceta, który zaspokoi Twoje potrzeby i się nie zrazisz do dalszych prób. Bo takie poejbane dziewczyny jak Ty, są najlepsze w łóżku, bez zahamowań. Mniam! Piątka 🖐️

Gość gość
A co z tym golym mieczem?

Gość gość
Good night