Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochałam się w facecie piszącym na kafeterii

Polecane posty

Gość gość

Cierpię 😭

Gość gość
mnie kiedyś też wzięło :D chociaż zakochaniem tego nazwę :P

Gość gość
I co?

Gość gość
a skąd wiesz, że to facet, może to kobieta, pełno tu przebierańców.

Gość gość
To facet na 100 %

Gość gość
Jest czarujący, miły, nie przeklina, fajnie się z nim rozmawia...

Gość wgw
Przejdzie ci w końcu. Mówię to z doświadczenia. Też się zakochałam w pewnym facecie stąd. Wiedziałam jak wygląda , uwielbiałam to co pisze. Wydawał mi się wprost ideałem. Przez niego tu wylądowałam. Wszystko co możliwe na jego temat wyszukałam i przeczytałam. Zaślepiona nim byłam. Robiłam wszystko co tylko mogłam by go poznać poza forum np na początek na mejlu. Udało się. I co wtedy? Ano okazało się że na forum ideał a na mejlu wyszło szydło z worka. Owszem pisałam z nim jakiś czas ale szybko klapki z oczu spadły i zobaczyłam jak na forum można udawać kogoś kim się nie jest. Jak bardzo różni się i w wypowiedziach i w poglądach i w zachowaniu. Teraz śmieje się ze swojego pseudozakochania i głupoty a wtedy och i ach nad nim. Tu każdy może być inny niż realnie. Podczas pierwszej prywatnej rozmowy to wyjdzie. Skoro tak go uwielbiasz to może powinnaś tak jak ja spróbować choćby go poznać bliżej i popisać poza forum . Wtedy niewątpliwie się przekonasz jaki naprawdę jest i czy nie gra tu kogoś kim nie jest. Wtedy się przekonasz czy rzeczywiście zauroczyłaś się nim czy tylko tak ci się wydaje. Spróbuj wykonać pierwszy krok bo to nic nie kosztuje i wszystko wyjaśnia. Lepiej spróbować niż wyrzucać sobie że się nie odważyło i przegapiło szansę.

Gość gość
Piszę z nim maile też..

Przez 2 lata pisania tutaj nie znalazłem na tym forum żadnego godnego poczytności osobnika płci męskiej oprócz siebie samej. Np taki Ble Ble albo Loooser - poczucie humoru kamienia na dnie morza, a wiedza pierwszoklasisty dumnego z tego że nauczył się rysować szlaczki w zeszycie.

Gość gość
.