Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość female20

Spotkałam moją kiedyśniejszą miłość i olałam, szybko

Polecane posty

Gość female20
gosc s********j i to juz cie tu k***o nie ma

Przestań się bać. Gdybyś była choć trochę uczciwa wobec samej siebie, wykrzyczałabyś swój gniew swojej kiedyśniejszej miłości, a nie nam. Jak mamy cię traktować poważnie, kiedy traktujesz nasz tylko jako substytut, jako krzywe zwierciadło w którym poszukujesz potwierdzenia dla swoich zafałszowanych emocji?

Gość female20
valis nie boje sie niczego i nikogo oprócz Boga.

Problem w tym, że ten twój "Bóg" to tylko projekcja twoich lęków i ograniczeń. Prawdziwy Bóg płacze, kiedy ktoś gorzej wygląda i nigdy nie ugina kolan. Ja oczywiście rozumiem twoją radość z tego, że ktoś kto kiedyś był całym twoim światem, dzisiaj nie powoduje obecnie w tobie odruchu Pawłowa, ale tego typu brzydkie radości jednak lepiej zachować dla siebie. Szanujmy swoje oczy, twój temat jest już ograny: .http://youtu.be/bhPTyVvQbEA

Gość female20
valis pominąleś/łaś sie z powołaniem. niespelniona kariera psychologa? oszczedz:)

Gość female20
lęków i ograniczeń? ja nie mam ograniczeń jedyne ograniczenie to umysł.

No właśnie. Pełna zgoda. Przyznajmy, ogranicza cię jednak ten twój umysł. :D

Gość female20
valis masz ograniczony tok rozumowania nie mamy o czym rozmawiac.

1. nie boje sie niczego i nikogo oprócz Boga, 2. ja nie mam ograniczeń jedyne ograniczenie to umysł. Zestaw sobie to i zastanów się czy przypadkiem ten twój "Bóg" to nie zwykły pogański bożek. Czcisz siebie. W tym może nie ma nic, aż tak złego - to w końcu powszechny grzech - coś jak masturbacja. Ale jednak ostatecznie nie jest przyjęte, żeby masturbować się publicznie. To i tylko to mnie troszkę zdrażniło. Bez obrazy. :D .http://youtu.be/ScFo_hGYKXk

Gość female20
nie rozumiem cie valis? czy ty coś walisz? w zyle czy po nosie?

Tu nie trzeba nic specjalnie rozumieć, to reguły logiki formalnej, w zasadzie matematyka.

Gość female20
valis do cibie trzeba prostym przekazem, bo nigdy nie zrozumiesz przenośni, czy głębszego sensu. u ciebie proste komendy i wtedy trybisz:)

Nie powinno się rozmawiać o snach W obecności prostaka. Dlaczego Bodhidharma nie ma brody? Co za bezsensowne pytanie! :)

Gość female20
kafeteria właśnie dla takich jak ty traci na popularności chyba że tej negatywnej. nie wierze ze siedze i p*****le z toba jakies kacapaly, maskra, nie odpisze ci juz bo wychodze z beznadziejnego swiata gdzie panuja nollajfy takie jak ty. sorry ale wez wyjdz do ludzi troche i w koncu poczuj rzeczywistosc se yaa

Och, szczerze mówiąc zabiłem już niejedno forum. Ale to z troski o ciebie. Martwię się o ciebie. :)

Gość gość
syn fubu czy staszek spod monopolowego?

Gość gość111
po prostu ma problemy z zatwardzeniem :classic_cool: