Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 25 lat nie jestem matka ale nie przeszkadza mi publiczne karmienie dzieci

Polecane posty

Gość gość

a czemu wam matkom, ktore powinny mieć z natury daną empatie wobec dzieci to przeszkadza?:o czytam ten ochydny temat i zastanawiam sie co jest z wami nie tak?

Gość gość
bo najlepiej wszystkim du#pe obrobic .

Gość gość
mnie też to nie przeszkadza... zabawne, że po\rnusy oglądają i sie nie brzydzą, ale matka karmiąca dziecko piersią jest dla nich obrzydliwa i wulgarna... ale ku\\rwy na po\rnusach nie są obrzydliwe i wulgarne?

Gość gość
bardziej od publicznego karmienia dziecka piersią jest publiczne jedzenie posiłku przez dorosłego grubasa, który ciamka i mlaska!!!

Gość gość
chudy tez mlaska i ciampka to cie nie brzydzi bo chudy?:o

Gość gość
dlaczego niemowlakowi zabraniacie jeść publicznie? to dorosłym też zabrońcie, bo niektórych może to obrzydzać!

Gość gość
Ja mam 35, bez dzieci i tez mi nie przeszkadza. Jak dla mńie mogą wystawić cała pierś i mi to zwisa a nawet podoba ... Sa fajne duże i mleczne. Ale przeważnie chowają wiec jaki problem?!

Gość gość
Dopoiki trzymaja zasloniete te wielkie, obslinione suty nie ma problemu. Gorzej jak szczenie suta wypluje i taki wielki, obsliniony, ciemny sterczy takiej babie, najczesciej nie ladnej. Rzadko widzi sie ladne, zadbane matki.