Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bachor się od rana

Polecane posty

Gość gość

wydziera u sąsiadów, na spacery też chodzą z dzieciakami i mordy wydzierają. Ja nie wiem co trzeba mieć w głowie żeby sobie dzieciaka zrobić, dla mnie to jakaś patologia umysłowa :/ można spędzać miło czas, w spokoju, teraz jest tak fajnie, ciepło gdzieś wyjechać czy nawet pójść na spacer. Czy wieczorem do znajomych na piwko, wrócić o której się będzie chciało. A tu masz dzieciaka i przez takiego małego terroryste cały świat postawiony na głowie i jeszcze tego nie docenia bo awanture robi na środku ulicy. Jak mnie drażnią te baby które mają ciśnienie na bachora, jak nie może urodzić taka idiotka to cały świat się wali, co te baby mają we łbach, siano?

Gość anita76_jk
dziecko to najlepsze i najpiękniejsze co może zdarzyć się kobiecie wy faceci nigdy nie zrozumiecie tego uczucia, że dziecko w tobie żyje, oddycha i kocha bezdzietni tego nie zrozumieją

Gość Sebastian76
Przede wszystkim kobiety nie są tak czyste i sprawne umysłowo jak mężczyźni. Dlatego równouprawnienie to fikcja stworzona przez faszystów. Wiadomo, że kobieta bez faceta zatraci jeszcze bardziej zdolność racjonalnego postrzegania świata, dlatego chce mieć faceta i rozmnażać się, żeby nie stać się totalnie głupią. Wiadomo, że w grę wchodzi tylko potomek płci męskiej, bo z córką zgłupieją do reszty. Jak jakaś kobieta twierdzi inaczej to po prostu boi się pogodzić z prawdą.

Gość gość
jak zwykle polska realia co drugi tu temat to dziecko lub kuchnia gratulacje :) www.youtube.com/watch?v=-3J8KSM8Zeg

Gość gość
pan Sebastian sam ma cos z glowa... ja nie lubie dzieci, ale onesa potrzebne na swiecie, bo nasz gatunek by wymarl, jakby ludzie sie nie rozmnazali... macie tego swiadomosc, czy skupiacie sie tylko na tym, ze dzieci placza, marudza, rozrabiaja? wkurza mnie to, ale to normalne, tez sie roznie zachowywalismy w dziecinstwie

Gość Sebastian76
Ja po prostu myślę racjonalnie. Marny ludzki gatunek nawet nie zasługuje na życie. Więc po co dalej to podtrzymywać?

Gość gość
To Sebastianie sie zaliczasz do tego marnego ludzkiego gatunku .Skoncz ze soba lepiej jednego mnie z**** bedzie na tym swiecie

Gość Sebastian76
Ja jestem tu, żeby uświadamiać wam waszą marność. Nie spocznę, dopóki sami ze sobą nie skończycie.

Gość gość
moja koleżanka urodziła niedawno i co? nawet nie ma czasu w spokoju siku zrobić, ja do niej napiszę wiadomość i odp po kilku godz albo na drugi dzień. Łazi z tym wózkiem bo przecież trzeba na spacerek iść z dzieciakiem, kiedyś nie lubiła chodzić na spacery, wolała wozić d... autem a teraz idzie taka przytłoczona, zmęczona oooo tak to mega szczęście he he he

Gość gość
zgłoś do europejskiego trybunału praw człowieków. do Strasbourga.

Gość gość
drą ryja niestety codziennie, gdzie się człowiek nie ruszy, tam krzywy, zaryczany, wrzeszczący ryj :/

Gość gość
A nie zal ci takiego malucha? Zadnego uczucia do bezbronnego moze I cierpiacego brzdaca? On sie na swiat nie prosil. Chce tylko troche milosci I jedzenia tak jak my wszyscy. Tylko ze maluch sam sobie tego nie moze zalatwic.

Gość gość
ja mówie o starszych dzieciakach co już kumają a darciem ryja wszystko wymuszają bo musi być jak on chce