Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sebastian76

Stulejka, a życie seksualne.

Polecane posty

Gość Sebastian76

Witam. Od małego zmagam się ze stulejką. Chciałbym się dowiedzieć, czy moje szanse na kobietę spadają z każdą sekundą życia razem z moją stulejką? Używałem już stulejkary, ale podświadomie nie chcę się z niej leczyć. Jest mi z nią bardzo dobrze, ale jednak nawet masturbacja boli. Polećcie mi coś drogie Kafeterianki. :3

Gość gość
idz na zabieg. 2 moich ex to mialo. zabieg 3 tygodnie dochodzenia do siebie i bedziesz jak nowy

Gość Sebastian76
Antoni666 musi posłuchać Kelthuza

Gość Antoni666
I Manowar.

Gość gość xxx
czy 76 to twój rocznik człowieku tyle życia zmarnowałeś a to taki prosty zabieg nacinają si troszkę skórkę /przeważnie robi się to małym chłopcom i dają radę/ żeby ci główka wyszła i używaj chłopie

Gość Sebastian76
ale ja nie wiem czy to mi potrzebne? bo ja nie znosze kobiet jestem gejem. czy w tej orientacji też mi to potrzebne?

Gość gość
Jeśli 76 to data twojego urodzenia, to powinieneś pozwać rodziców. W tamtych czasach nikt nie znał pedofilii i dzieci w 99% miały usuwane takie małe defekty przed skończeniem 4 roku życia. Dorosły człowiek ze stulejką to wstyd jak chooy! Idź lepiej do jakiegoś rabina i powiedz, że chcesz przejść na judaizm. :D