Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 23Ona23

Temperatura w ciąży

Polecane posty

Gość 23Ona23

Witam, kochane może najpierw opiszę moją sytuację. Okres powinnam dostać 17.05.14 natomiast 2 tygodnie przed byłam lekko przeziębiona, kaszel, katar itd trwało to 3 dni. Natomiast w dniu spodziewanej miesiączki, krwawienia nie było a na drugi dzień rozchorowałam się ponownie, 20.05 dostałam antybiotyk bo miałam wysoką gorączke nawet 39stopni, kaszel ,katar itd. Od niedzieli czyli 18.05 do dziś 24.05 temperatura w pochwie utrzymywała się w granicy 37,1- 37,3 natomiast dziś spadła do 36,8 i zaczeło się lekkie plamienie. Wychodziłoby na to że po ponad tygodniu dostałam dziś w końcu okres. Tylko teraz pytanie czy podczas miesiączki temperatura może być tak wysoka? Zazywczaj dzień przed temperatura spadala mi do 36,3 a teraz jest to 36,8 i zastanawiam sie czy to może być obiaw ciąży?

Gość gość
A test zrobiłaś?

Gość 23Ona23
Jeszcze nie, bo nie wiem czy jest sens. Skoro zaczeło się lekkie plamienie czyli oznaka miesiączki

Gość gość
niekoniecznie. Może to implantacja skoro tylko plamisz. Zrób test.

Gość 23Ona23
Implantacja zachodzi do 12dnia po zapłodnieniu. A stosunki były w tym miesiącu ale prędzej.

Gość gość
Rany, nie chcesz robić testu to po co piszesz o ciąży?

Gość gość
A poza tym to stosunek nie oznacza zapłodnienia bo plemniki mogą przeżyć nawet kilka dni w macicy.

Gość 23Ona23
Ja zadałam pytanie głównie o temperature, czy wyższa temperatura powinna się utrzymywać podczas okresu? Czy to jest normalne. Odpowiedz że mam zrobić test to żadna odpowiedź

Gość gość
Pewnie więc to zaczyna sie okres i temp. spadnie jeszcze bardziej wraz z jego rozkręceniem się.