Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama ze soba piszesz

pisanie z trzech niebieskich nikow na raz

Polecane posty

mam pytanie, jak to jest mozliwe, ze ktos pisze tutaj pod stalym nikiem ale moze jeszcze pisac pod innymi niebieskimi nikami ? mam na mysli, ze jak sie kliknie na niebieski nik to wychodzi jednak inny nik. przyklad. wjedziecie tan ten temat. FACET PO 40 TO TOWAR DEFICYTOWY tam pisze ktos na stronie 93 na niebeisko jako "gosc" a pozniej jako "gracjela" jak klikniesz na te niki to wyskakuje zupelnie inny to znaczy Rucia70. jak to jest mozliwe?

Gość gość
masz smartfona? sprawdz sobie 🖐️

no wlasnie nie mam smartfona. i dlatego pytam jak to moze byc mozliwe? a wiesz o co mi chodzi w ogole? staly nik ma ktos Rucia70 a mimo tego pisze jako Gracjela NA NIEBIESKO ale jak kliknisz na nika Gracjela to wyswietla sie Rucia70 tez na niebiesko.

Gość gość
Jeśli chcesz zacząć pisac jako gość i nie wylogujesz się, ale w rubryce "pseudonim" wpiszesz gość (bez wylogowania) to będziesz niebieskim gościem, z możliwością sprawdzenia właściwego nicku. Z innymi nickami jest zapewne podobnie. Popróbujcie.

ehe senk ju wszystko jasne

i jest zawiedziona, że to było takie łatwe. Z resztą ten sposób wcześniej nie działał. Nie wiem, czemu. :( Już myślałam, że zawartość cookiesów trzeba modyfikować.

Gość gość
Podobno wcześniej nie można było mieć kilku niebieskich nicków (był taki okres).

Gość gość
Cieszę się, że mój "patent" się sprawdził ;)

Gość gość
GWOLNO! Więc, myk, myk...