Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fanaberie OJCA

Polecane posty

Gość gość

7 lat temu zaszłam w ciąże ze starszym mężczyzną, z kolegą swojego taty. Mój ojciec definitywnie wykreślił tego człowieka z życia naszej rodziny, nawet zabronił mi mu mówić o ciąży. Teraz niestety ten facet znowu się pojawił a ja chciałabym mu pokazać syna, niestety nie mogę. Rodzice jak to się mówi przepisali dziecko na siebie. Wbrew mojej woli, wbrew nawet woli matki, w sumie to mój tata zdecydował. I co teraz powinnam zrobić w tej sytuacji?

Gość gość
siedzieć cicho i słuchać mądrego ojca, a co niby chcesz robić mała dzi\wko? puściłaś się z pedofilem, obrzydliwym starym zboczeńcem, powinnaś się wstydzić w ogole ś\ciero. A nie jeszcze pisać "fanaberie ojca". Ojciec chce cię chronić przed starym pedofilem, który i tak zniszczył ci życie, potraktował cię jak wór na spe\rmę, a teraz bekarta utrzymują twoi rodzice, bo stary ru\chacz się wypiął. Aż strach takiemu pedofilowi dac pod opiekę male dziecko... nie wiadomo co mu zrobi skoro wziął się za młodziutką corke kolegi, obrzydliwy stary satyr...

Gość gość
Tylko że gdyby nie mój ojciec to ja bym może została żoną tego człowieka, jak o tym mówię ojcu to nie chce o tym słyszeć.

Gość gosciiiiiii
Ile Ty masz lat?

Gość gość
26 lat