Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fanaberie OJCA

Polecane posty

Gość gość

7 lat temu zaszłam w ciąże ze starszym mężczyzną, z kolegą swojego taty. Mój ojciec definitywnie wykreślił tego człowieka z życia naszej rodziny, nawet zabronił mi mu mówić o ciąży. Teraz niestety ten facet znowu się pojawił a ja chciałabym mu pokazać syna, niestety nie mogę. Rodzice jak to się mówi przepisali dziecko na siebie. Wbrew mojej woli, wbrew nawet woli matki, w sumie to mój tata zdecydował. I co teraz powinnam zrobić w tej sytuacji?

Gość gość
a ile masz lat?

Gość gość
To byłaś niepełnoletnia wtedy? Czemu nie wstąpiłaś o przejęcie opieki nad dzieckiem?

Gość gość
Jak niepełnoletnia, miałam 19 lat ale rodzice nie zaakceptowali faktu że chce wyjdź za tego człowieka. Po prostu ojciec nie zaakceptował i on do tej pory sobie nie wyobraża że miałabym mieć męża który jest 2 lata starszy od niego.

Gość gość
jak miałaś 19 lat, to rodzice nie mogli zostać opiekunami prawnymi dziecka, więc wymyśl sobie lepsze prowo

Gość gość
A rozumiesz co to znaczy zrzec się praw rodzicielskich a ktoś adoptuje dziecko? Tak rodzice postanowili, ja i matka wyjechałyśmy wtedy do rodziny na kilka miesięcy.

Gość gość
nie bądź śmieszna

Gość gość
poza tym jeżeli zrzekłaś się praw rodzicielskich, to nie jesteś matka, a to nie jest twój syn, więc masz guzik do gadania

Gość gość
No to o co ci chodzi? Zrzekłaś się praw do dziecka a teraz przedstawisz mu tatusia a siebie jako mamusię?

Gość gość
19 lat niepelnoletnia,wez laska ale ty chyba masz cos z glowa,wiesz co stary mogl ci zrobic?cmoknac cie w.... daj spokoj poszlas na latwizne a teraz masz jakies ale

Gość gość
nawet sie nie osmieszaj teraz po tylu latach przed tym ojcem dziecka ze to jego i jeszcze ze oddalas je rodzicom...

Moja siostra żyje z mężczyzną w wieku naszego ojca Nikt z nas nigdy nie pomyślał że to coś niewłaściwego Oboj****aaardzo się kochają i baaardzo do siebie pasują Tworzą naprawdę udaną pare Nikt kto ich zna nie wyobraża sobie by mogli nie być razem Współczuje tobie że nie miałaś ani pozwolenia i wsparcia w rodzinie ani własnej odwagi by zawalczyć o swoje szczęście