Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest ze mną a utrzymuje swoje dorosłe dzieci ja mam tego dość

Polecane posty

Gość gość

Ja 40 lat Partner 52 lata Syn mojego partnera ,,tata masz wnuka, dwa miesiące temu moja żona oprócz tego że dała ci wnuka dała ci jeszcze wnuczkę, chciałbym byś kupił nam nowe łóżeczko dla naszej małej księżniczki''. dał im 5 tysięcy. Była żona mojego partnera ,,Wiesz urodziłam ci dzieci, jestem babcią twoich wnucząt, chciałabym jakąś wyglądać na chrzcinach'' zabrał ją do sklepu i do fryzjera za co zapłacił. Córka ta jest najgorsza, samotna matka z dzieckiem i wiecie co ona robi. ,,Tatusiu jestem zmęczona po pracy, może mój synek po siedzieć u Ciebie'' a ten go bierze. Nawet daje córce pieniądze, on po prostu utrzymuje tych pasożytów i darmozjadów. Ja kiedyś powiedziałam jego córce że mój partner nie ma dla obcych pieniędzy tylko dla mnie.

Gość gość
WYPIER/DALAJ

Gość gość
A co Cie obchodzą jego pieniądze ? Mój ojczym też utrzymuje swoje dzieci BO JE ZROBIŁ. Dla mnie też wysyła jakieś pieniądze co miesiąc, ale moja mama się w to nie wtrąca dla niej nie ubywa pieniędzy w domu, starcza na wszystko to czego ma dzieciom żałować ?

Gość gość
może pomagać dzieciom, to normalne pasożytowanie na rodzicach normą już nie jest. Kiecka i fryzjer dla byłej żony powinny dać Ci do myślenia czy Wy naprawdę jesteście parą. Gdyby mój mąż kupił cokolwiek jakieś swojej byłej dziewczynie (wcześniej rodziny nie miał na szczęście) to mi już by nie miał okazji. Chory układ. PS. łóżeczko kosztuje 200-300 zł a nie 5 tys.

Gość gość
ja też jestem obca dla Twojego faceta. mogę poprosić o sukienkę skoro taki hojny?