Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zachowanie faceta

Polecane posty

Gość gość

Facet w stosunku do dziewczyny: raz jest miły sympatyczny raz ją olewa czasami unika jej wzroku a czasami patrzy prosto w oczy stara się być blisko stara się pomóc doradzić O co może chodzić temu facetowi

Gość gość
DEPRESJA! leki

Gość gość
moi tak sie nie zachowywali , także podejrzewam że może choroba

Gość gość
jeszcze jakieś pomysłe proszę

Gość gość
Ale to jej facet?

Gość gość
kandydat

Gość gość
nie dziwię sie że kobiety takich ignorują !

Gość gość
Kandydat? A ja myślę że gierka. Chodzi mu o to, żeby dziewczyna zapałała miłością, ale jak co, on się odwróci na piecie i będzie udawał, ze był tylko miły przecież

Gość gość
atrakcyjne kobiety nie potrzebują takich pajaców z choroba umysłu :) sorry taka prawda dobrej

Gość gość
tylko dziwne (chyba) w tym jest to że im dłużej się znamy tym mniej olewa

Gość gość
wna - Życie uczuciowe » Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Dodaj do ulubionychZaloguj Odpowiedz na ten temat Zachowanie faceta 24.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość Facet w stosunku do dziewczyny: raz jest miły sympatyczny raz ją olewa czasami unika jej wzroku a czasami patrzy prosto w oczy stara się być blisko stara się pomóc doradzić O co może chodzić temu facetowi 24.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość DEPRESJA! lapka.gif leki 24.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość moi tak sie nie zachowywali , także podejrzewam że może choroba 24.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość jeszcze jakieś pomysłe proszę 24.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość Ale to jej facet? 24.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość kandydat 24.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość nie dziwię sie że kobiety takich ignorują ! 24.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość Kandydat? A ja myślę że gierka. Chodzi mu o to, żeby dziewczyna zapałała miłością, ale jak co, on się odwróci na piecie i będzie udawał, ze był tylko miły przecież 24.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość atrakcyjne kobiety nie potrzebują takich pajaców z choroba umysłu usmiech.gif sorry taka prawda dobrej 24.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość tylko dziwne (chyba) w tym jest to że im dłużej się znamy tym mniej olewa

Gość gość
niezrównoważony emocjonalnie,taki facet nie kocha,on się bawi kobietami

Gość gość
chory na mózgu to on raczej nie jest (swoją drogą ciekawie by to mogło wyglądać chory psychicznie lekarz) no ale jeśli chodzi o niego to ja mało obiektywna jestem z wiadomych względów

Gość gość
h*j z nim oby sie doigrał :D

Gość gość
No kiedyś wyznacznikiem tego że facet jest " kandydatem"było to, jak sie starał, a nie to w jak minimalnym stopniu olewał. No ale widac czasy się zmieniły

Gość gość
srali muchy srali ::D:

Gość gość
sama nie wiem co o tym myśleć może on poprostu potrzebował czasu wiem że jest po nie udanym związku ach :(

Gość gość
może jeszcze jakieś opinie

Gość gość
mój lekarz skierowałby takiego do psychiatryka

Gość gość
mi się wydawało że jak pomaga doradza to nie olewa

Gość gość
ktoś jeszcze się wypowie

Gość gość
No kiedyś wyznacznikiem tego że facet jest " kandydatem"było to, jak sie starał, a nie to w jak minimalnym stopniu olewał. No ale widac czasy się zmieniły 24.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość srali muchy srali :smiech.gif : 24.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość sama nie wiem co o tym myśleć może on poprostu potrzebował czasu wiem że jest po nie udanym związku ach smutas.gif 24.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość może jeszcze jakieś opinie 24.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość mój lekarz skierowałby takiego do psychiatryka lapka.gif 24.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość mi się wydawało że jak pomaga doradza to nie olewa 25.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość ktoś jeszcze się wypowie Odpowiedz na ten temat »

Gość gość
No kiedyś wyznacznikiem tego że facet jest " kandydatem"było to, jak sie starał, a nie to w jak minimalnym stopniu olewał. No ale widac czasy się zmieniły 24.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość srali muchy srali :smiech.gif : 24.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość sama nie wiem co o tym myśleć może on poprostu potrzebował czasu wiem że jest po nie udanym związku ach smutas.gif 24.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość może jeszcze jakieś opinie 24.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość mój lekarz skierowałby takiego do psychiatryka lapka.gif 24.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość mi się wydawało że jak pomaga doradza to nie olewa 25.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość ktoś jeszcze się wypowie Odpowiedz na ten temat »