Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysoki_gosc

Jestem za wysoki i załamany

Polecane posty

Gość wysoki_gosc

Cześć. Jestem za wysoki. Mam dopiero 16 lat i ponad 192cm wzrostu. Nie mogę sie z tym pogodzić. Czuję sie taki inny, wielki i nieproporcjonalny. Na wszystko patrze z góry. Wolałbym być niższy, jestem strasznie załamany

Gość gość
z góry jest fajniejszy widok, ciesz sie. Ja mam 152 cm i jak chodze to widze głównie g***a na chodniku. Łatwiej ci bedzie z praca, bo wysokich chetniej przyjmuja, i maja wszedzie wieksze powodzenie

Gość gość
dokladnie! i wyzszy tym lepszy, mrrr :) ;)

Gość gość
Ile byś chciał mieć?

Gość gość
bardzo wysocy jako dorośli mężczyźni są najczęściej cholernie przystojni jeśli nie są zbyt chudzi,nic się nie martw,w przyszłości już za 2-3-lata będzie to niewątpliwie twoim atutem i sam też będziesz się z tego cieszył

Gość wysoki_gosc
Chciałbym mieć max 180 cm

Gość fdews
193 cm to jeszcze nie jest choroba .. Powyzej 200 cm może oznaczac przerost naderczy i niekontrolowany wzrost ..

Gość wysoki_gosc
nie wiem czy jeszcze rosnę , we wakacje z 1 gim do 2 śmignąłem jak wszyscy , a do tej pory jeszcze przez 1,5 roku podrosłem z 188cm na 192-193 cm

Gość gość
mrrrr...:) Mi się bardzo podobają wysocy mężczyźni. Im wyższy tym fajniejszy, a taki ze 2 m to już się rozpływam ;)

Gość gość
nie przejmuj się. teraz pewnie wyglądasz dziwnie, bo jesteś pewnie bardzo szczupły. nabierzesz trochę masy i będzie ok. a nawet więcej niż ok, bo większość kobiet leci na wysokich facetów. po prostu dobrze się odżywiaj, uprawiaj sport - koszykówkę, siatkówkę

Gość gość
Ja uwielbiam bardzo wysokich facetów zawsze się obejrzę za takim 2 m:)

Nie przesadzaj :) wysocy faceci są super :) a Ty pewnie dopiero niedawno urosłeś i jeszcz nie przywykłeś do swojego ciała :) poczekaj do 20-stki, zobavczysz jak fajnie będziesz wyglądał :)

Gość ciotka bardzo dobra rada
Dorosły facet o takim wzroście - marzenie :) Czekaj, czekaj, jeszcze się przekonasz, że to jest atut :)

Gość gość
Masz świetny wzrost, idealny. Niczym się nie przejmuj. Dorośniesz to przekonasz się jak wielki to atut

Gość gość
nie zgadzam sie ze są super 2 metry to juz granica choroby .. Przysadka mózgowa wydziela za dużo hormonu wzrostu ..

Gość gość
to wcale nie jest duzo. poprostu twoi koledzy to karly. bedziesz mial wieksze powodzenie u dziewczyn

Gość gość
Czesc kolego, wczoraj bylam na festynie, gourme..pyszne jedzonko i b duzo ludzi. Pelno facetow..kolezanki sie zachwycaly..ja nie. Mieszkamy w tyrolu pd. Wiec jakby nie bylo to byli wlosi i...wiekszosc b niska!..ponizej 170 cm..katastrofa!co z tego ze ladne ciekawe twarze jak niscy. Facet musi byc wysoki!!!to 80% sukcesu! Wiec glowa do gory! ;) moj cholpak ma 188 cm. Jedyne co to ciut za szczuply jest sle ja nadrabiam za to okraglosciami...;) Rada dla ciebie: poczytaj jak formowac i wypracowac sobie tece i barki nie na taka szafe 3 ale tak gajnie z zarysem! I za jakies 2 lata sie nie odgonisz od kobiet! ;) pozdraeiam i zapewne jestes b fsjnym chlopakiem! Badz mily i wesoly to tez podstawa ;)

Ta osoba od przysadki mózgowej i nadnerczy czegoś nie doczytała :) wysoki wzrost MOŻE BYĆ tylko jednym z objawów :) więc nei p*****l głupio że każdy wysoki człowiek jest chory, bo sę ośmieszasz :)

Gość gość
Hej, gosc z 11:09 dobrze prawi. Jestes jeszcze mlody, ale poczekaj rok-dwa i nabierzesz troche masy to bedziesz wygladac wspaniale. Moj chlopak w wieku 17 lat mierzyl 190cm a przez nastepne trzy lata urosl do 197cm. Ja mam 198cm wzrostu i naprawde naprawde w zyciu nie wymienilabym go na nizszego. Wysocy faceci sa wyjatkowo atrakcyjni i jak widzisz, wiele kobiet tak uwaza.

Gość gość
ta ,widzę,że wszystkie Tobie piszą tutaj głupoty.Ja mam 19 lat,mój wzrost to niespełna 2 metry,nie mam strasznej twarzy(przeciętną),i ciemną karnację.I co?I nic...