Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myslenie meskie

CO mial na mysli

Polecane posty

Gość myslenie meskie

Mieszkamy obydwoje za granica w Niemczech ,on Marokanczyk -Ja Polka , spotykamy se juz pare lat ,na sex,on niby chcial cos wiecej ,ale Ja nie chce nic wiecej z nim,nie wiem jakos balabym sie ,ze ograniczyl by moja wolnosc ,sprawdzal itp...Bo probowal ,nawet jak nie jestesmy para...Jak przychodzi czesto mi mowi o tym ,ze chce cos wiecej,jednak Ja zwsze mu mowie,ze nie szukam faceta..Wiecznie szuka kontaktu ze mna,ja mu prawie nic nie mowie o swoim zyciu..a on probuje sie dowiedziec ,smewgo czasu nawet inynch wypytywal czy mnie znaja... On mieszka w Niemczech prawie od malego ,am tu dobra prace ,kiedys powiedzial mi ze "mnie porwie" ale to dawno temu bylo(pare lat temu )... jakby to chcial zrobic ,to juz by to zrobil..ale to mnie troche zdzwilo -te slowa,co myslicie o tym ? nie wiem tak jakos czasami te jego slowa przypominaja sie...

Gość gość
nie wiadomo co tam sobie zaplanowal ,co mial na mylsi mowiac to ,a moze sobie zartowal kto wie

Gość gość
On mieszka w Niemczech prawie od malego Fiuta????

Gość gość
te jego slowa przypominaja sie... fiuta ????

Gość gość
Mieszkamy obydwoje za granica w Niemczech ,on Marokanczyk -Ja Polka to dopiero kogel mogiel :D szmato cyganska!!!!

Gość gość
Dzieci beda piekne....

Gość myslenie meskie
Dlaczego mi ublizasz ? ...jak nie masz nic madrego do powiedzenia na temat ,to lepiej nie wypowiadaj sie,potrafisz tylko ublizac komus? wyzywac..?

Gość myslenie meskie
Tak takie dzieci mix sa slodkie,ale nie zamierzam z nim nic wiecej ,no co ty !

Gość myslenie meskie
Wiec co o tym sadzcie ? tak szczerze.

Gość gość
Tak takie dzieci mix sa slodkie,ale nie zamierzam z nim nic wiecej ,no co ty Dla ciebie..Od kiedy na dzieci mowi sie mix :O Zenada

Gość gość
Dlaczego mi ublizasz ? ...jak nie masz nic madrego do powiedzenia na temat ,to lepiej nie wypowiadaj sie,potrafisz tylko ublizac komus? wyzywac..? Przykro mi nic innego nie umiem :P

Gość gość
Oby takich wiecej Polka-Szmata mowiaca po marokansko-niemiecko-polski

Gość gość
Zglos sie na policje.Nie wyobrazam sobie ze ktos mnie straszy porwaniem :O On jest chory.A za sex placi w euro czy w dirham??? Nie dziw sie szmato ze tak cie traktuje.

Gość myslenie meskie
Ale jestescie zlosliwi... :( .... Czy jest tu ktos powazny,obiektywny?

Gość gość
opisals doslownie odpowiem co ja mysile i pewnie on, k***a z ciebie !!!!

Gość myslenie meskie
Przeciez nie planuje z nim dziecka,ani malzenstwa !! ludzie nauczcie sie czytac ze zrozumieniem...

Gość gość
niemiej pretensji na odpowiedzi spotykamy se juz pare lat ,na sex jestes szmata i k***a tyle w temacie.Tak jak ktos z gory napisal opisalas doslownie.Szacun ze szczera szmata jestes.A ile bierzesz???

Gość gość
a co jak polka wyjedzie za granice to ma zakaz uprawiania sexu ? albo robi to z polakiem ,albo ma zakaz ? bo jak nie to dzifka? Przeciez kobieta tez ma potrzebe uprawiania sexu,tak jak potrzebe jedzenia,picia,potrzeb fizjologicznych

Gość myslenie meskie
uprawiam sex dla przyjemnosci-bo mam ochote ,nie dla kasy,tak dla twojej wiadomosci ...

Gość gość
POLACY za granica sa beznadziejni,wiekszosc wiesniakow tak naprawde ,a jakie mniemanie o sobie maja ze hoho,jak najdalej od polakow za grnica,juz lepiej zadawac sie z obcymi obcokrajowcami za grniaca niz z polakami,bo sa bardzoo zlosliwi,zazdrosni

Gość gość
Jasna MLECZNA SKORA karnacja-polska slowianska + arabska karnacja FAJNE DZIECI Slodkie ,taki MIX :)

Gość gość
POLACY za granica sa beznadziejni,wiekszosc wiesniakow tak naprawde ,a jakie mniemanie o sobie maja ze hoho,jak najdalej od polakow za grnica,juz lepiej zadawac sie z obcymi obcokrajowcami za grniaca niz z polakami,bo sa bardzoo zlosliwi,zazdrosni Szczera prawda :)

Gość gość
Jasna MLECZNA SKORA karnacja-polska slowianska + arabska karnacja FAJNE DZIECI Slodkie ,taki MIX usmiech.gif Nastepna poy******a :O Od kiedy na dzieci mowi sie mix?Wy macie cos z glowa??Mix to macie wlasnie w tych p******ych glowach

Gość gość
a co jak polka wyjedzie za granice to ma zakaz uprawiania sexu ? albo robi to z polakiem ,albo ma zakaz ? bo jak nie to dzifka? Przeciez kobieta tez ma potrzebe uprawiania sexu,tak jak potrzebe jedzenia,picia,potrzeb fizjologicznych Nastepna K***wka sie odezwala :D

Gość gość
Dokladnie i nie kazdy marokanczyk,arab jest taki sam...W kazdym narodzie sa dobrzy i zli ludzie -mordercy-zlodzieje itp.w Polsce rowniez-polacy...

Gość gość
TAK jasne kurfa--bo ma ochote na sex-potrzebe naturalna i nie robi tego z polakiem ,tylko z obcokrajowcem,co za prymitywne myslenie..:)

Gość gość
Dokladnie i nie kazdy marokanczyk,arab jest taki sam...W kazdym narodzie sa dobrzy i zli ludzie -mordercy-zlodzieje itp.w Polsce rowniez-polacy... Oj tam oj tam.W kazdym kraju sa czarne owce :O

Gość gość
Co za prymitywne myslenie ;jak kobieta uprawia sex bo ma ochote potrzebe to od razu KURFA ,a jak facet uprawia sex bo ma potrzebe ,to jest super i nie mozna go nazwac KURFA MESKA...co za prymitywne podejscie..manipulacja ze strony mezczyzn...zeby wpedzic w wine komplesy kobiety robiace to..;)

Gość gość
TAK jasne kurfa--bo ma ochote na sex-potrzebe naturalna i nie robi tego z polakiem ,tylko z obcokrajowcem,co za prymitywne myslenie..usmiech.gif Czy to polak czu rusek gowno mnie to obchodzi.To szmata i tyle kureka jak c***j

Gość gość
Faceci sa cwani dobrze probuja manipulowac kobiety,ale nie kazda daje sie manipulowac :)