Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika_An

Test owulacyjny POZYTYWNY w 4 dniu cyklu

Polecane posty

Gość Monika_An

Moi drodzy, staram się już długo o dziecko, ale boję się robić kolejny test ciążowy. Po okresie (który spóźnił się i trwał krócej niż zwykle choć miałam boleści) zrobiłam test owulacyjny, który wyszedł pozytywnie. Czy u kogoś z Was była to może zapowiedź ciąży? :)

Gość gość
A dlaczego robiłaś test owulacyjny tak szybko za dużo kasy masz? Jakiej firmy miałaś test? Powiem ci że te testy są do d**y nie sprawdzają się.

Gość Monika_An
Hehe ;) Nie, nie mam za dużo kasy ;), ale bzikuję na punkcie ciąży. Miałam okres, ale po raz pierwszy inny niż zwykle. Obudziłam się więc wcześniej rano sprawdziłam test owulacyjne z "Domowego Laboratorium" i choć nie zawsze wskazywał mi 2 kreski to tym razem po 5 minutach wyskoczyły dwa brunatne grubasy. Zastanawiam się więc czy to nie może jakiś znak :)? I zanim pobiegnę znowu do apteki wolałam się upewnić

Gość gość
Testy owulacyjne w przeciwieństwie do testów ciążowych robi się wieczorem . Nie ufam tym testom mi się nie sprawdziły ani raz.

Gość Monika_An
Naprawdę, nie nastawiam się... tak naprawdę chyba podświadomie chciałabym usłyszeć coś pozytywnego

Gość gość
Nie przejmuj się uda ci się a długo się już starasz o dziecko?

Gość Monika_An
3 lata. Ja jestem zdrowa jak koń, ale mój mąż ma teratozoospermię i oligozoospermię i jedynym dla nas ratunkiem jest in vitro, ale ciągle wierzymy. Nie jest łatwo, ale staramy się wspierać i zachować pogodę ducha. Co prawda ludzie bywają bezlitości (koleżanki w pracy, dalsza rodzina), ale to już temat na osobny wątek ;) Gdyby w tak pięknym maju okazało się, że jestem w ciąży chyba bym oszalała z radości! :)

Gość gość
Ja aż 3lata to ani minuty dłużej nie zastanawiała bym się nad invitro . Już jutro byłabym u lekarza .

Gość gość
obyś nie zaszła. dzieci to syf

Gość Monika_An
@gość Boję się in vitro, ale czas do tego "dorosnąć"

Monika_An ja bym tez na twoim miejscu rozwazala tylko in vitro chodz nikt gwarancji nie da to wiadomo ale mimo wszystko

Gość Monika_An
@gość2 Ty też kiedyś byłeś dzieckiem, a wątpię, że jesteś syfem... Dajcie spokój z takimi komentami. To naprawdę nie pociesza ;)

Gość Monika_An
@paula_82 Dziękuję. Może rzeczywiście. Boję się porażki, ale w końcu będzie trzeba zaryzykować

ja staram sie 6 lat i tez nie bawem bede podchodzic do in vitro trzeba prubowac

Gość gość
Mnie owulacyjny wyszedł pozytywny właśnie w ciąży. Zrób ciążowy i może akurat:)

Gość gość
A może owulacja Ci się tak przesunęla? Sama wyznaczam soie dni płodne, ale Afrodytą na ślinę i kiedyś zdarzyło mi się tak, ze owulację miałam szybciej. Ale nie trać nadziei :)

Gość Monika_An
Ciążą jednak to nie jest, bo robiłam test. Jajniki wciąż mnie bolą, a wizytę mam dopiero za 1,5 tygodnia i wtedy się dowiem...

Gość Monika_An
Na przesunięcie się owulacji raczej nie ma szans... Nie aż tak... chyba ;)