Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

witam,mam problem dzis mija 8 dzien od terminu spodziewanej miesiaczki,dodam iz wspolzyje regularnie bez zabezpieczenia lecz nasienie mozna to okreslic ze wypływa ze mnie..1,5 tyg odczuwam sennosc w ciagu dnia bolesnosc piersi czuje sie wrecz opuchnieta a test zrobie dopiero w tygodniu ..czy ktoras z pan miala podobne symptony ? pozdrawiam

Gość gość
skoro spóźnia się okres to prawdopodobnie możesz być w ciąży, ale nie musisz. wykonaj test, powinnaś mieć stuprocentową pewność po takim czasie, test wyjdzie prawidłowo gdy tyle czasu spóźnia ci sie okres

sam fakt iz to bd ciaza mnie raduje bo sie staramy praktycznie od poczatku roku ale 1.5 tyg temu przyjmowalam antybiotyk dalacin c i silne leki przeciwbolowe stad moj niepokoj o ewentualne dzieciatko ..

Gość gość
prawdopodonie jestes w ciązy, ale żeby mieć pewność idz zrob badanie beta hcg z krwi- koszt tyle samo co test ciązowy, a masz potwierdzenie z krwi. jesli brałas antybiotyk to na tym etapie nie powinno to dziecku zaszkodzić

Gość gość
tego sie boje najbardziej a takie badanie mozna wykonac prywatnie czy potrzebne jest skierowanie od lekarza? tak w okolicach jaki jest koszt ? bo testy maja rozne z tego co pamietam do 20 zl pozatym te leki bralam paracetamol 500ok 5 dni potem 4 dni ten dalacin no i przy wystawianiu lekarka spytala o ciaze . na co ja odparlam ze czekam na msc za kilka dni ma wystapic stad moj niepokoj

Gość gość
no i gratulacje ;)

w czwartek lekarz i zobaczymy co i jak ..test zrobilam wczoraj wieczorem do rana nie wytrzymala bym i po kilku sekundach pojawily sie dwie grube kreski :-)az sie rozplakalam z radosci :-)

Gość gość
no to super:)gratulacje!