Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego mam takiego pecha

Polecane posty

Gość gość

Moj ostatni zwiazek sie wlasnie rozpadl mimo ze uwierzylam w niego i planowalismy slub zaraz w nastepnym roku okazalo sie ze ma kogos innego legalnie jesli wiecie o co chodzi jestem zla na swiat zostalam sama 31 lat ktos zabral mi wszytko sprzed nosa moje plany na rodzine domek nad jeziorem i nie wiem co robic dlaczego mam takiego pecha? ostatnio moj ostatni kuzyn sie ozenil na ktorego nikt nie dawal nadzieji wiec zostalam tylko ja..

Gość gość
dziołszka to nie pech tylko twoja nieudolnosc w utrzymaniu zwiazku. pecha to mam ja, brak pracy, choroby, zero pozytywów w moim zyciu

Gość gość
Związek sam się trzyma, nie wyszło, to nie wyszło. Kiedyś będziesz się z tego cieszyć. :)

Gość gość
o nie jest moja nieudolnosc w utrzymaniu zwiazku bo ja sie bardzo staralam ale tona nic sie znie zdalo bo w tym czasie mial zone i dzieci o ktorych nie mialalm pojecia a na domiar tego mial plany ze mna zwiazane date zeby sie pobrac i miec dzieci chore prawda? ale nie o to chodzi tylko o to dlaczego mam takiego pecha? chcialalm normalnego zycia

Gość gość
Na początku mocno onieśmielona była, a później... ;)

Gość gość
Nie ten temat. :D