Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wasze zdanie na temat osób które angażują się w dyskusje na fb

Polecane posty

Gość gość

Dziwi mnie to, że ludzie, zamiast spotkać się ze sobą w realu, wolą dyskutować na ściance fb. Czy nie szkoda na to czasu?

Gość gość
Ja mało się udzielam, ale traktuję fb raczej jako dziennik, pamiętnik. Lubię się dzielić sytuacjami z życia, ale mało mnie obchodzi czy ktoś coś napiszę czy da lajka. Najważniejsze sytuacje pozostawiam dla siebie. Na fb tylko lajcik. Czasem coś piszę z innymi. I prawdziwych przyjaciół mam w realu. Długie komentarze pod postami śmieszą mnie. Taki lans na siłę. Najwięcej chyba samotni ludzie piszą na fb. Moi znajomi mają rodziny, dzieci i wolimy się spotkać raz na jakiś czas pogadać.

Gość gość
No właśnie, nie rozumiem czemu służą te dyskusje, jeśli ktoś ma przyjaciół, znajomych, rodzinę w realu. Mam wrażenie, że teraz jest taka moda, by za wszelką chcę wyrazić swoje zdanie na fb, co momentami jest wręcz niezdrowe. Ja na fb wstawiam tylko linki z muzą, poglądy na dany temat zostawiam na spotkania w rzeczywistym świecie.

Gość gość
nie szkoda Ci czasu na dyskusje o tym

Gość gość
Nie. Ciekawi mnie to, tyle.

Gość gość
mnie też ciekawi dlaczego kot ma cztery łapy

Gość gość
Ja mam taką znajomą z byłej pracy, już się praktycznie nie widujemy I Ona to dosłownie wszystko komentuje ze swojego życia... A to ją boli głowa bo ma kaca , a to ją brzuch boli , a to się nie wyspała , a to ją pogoda denerwuje , tylko czekam kiedy napisze że idzie na kibel bo się jej srać chce.... Kiedyś napisała taki tekst : A żeby Was wszystkich szlak trafił..... Rozumiem że ktoś ją tam wkurzył ale żeby tak od razu do wszystkich???/

Gość gość
A mi się podoba, że spada na 4 łapy :-)

Gość gość
Siedzicie tylko na tym necie, wkładacie tyle wysiłku w pisanie z jakimiś anonimowymi użytkownikami, a lepiej byście wyszli z domu i przewietrzyli d**y.

Gość gość
jeśli się komuś źle życzy, to mówi s żeby go szlag trafił a nie szlak, bo to bez sensu

Gość gość
albo lepiej byscie ze znajomymi na faceboku podyskutowali pograli w jakas gre zbiorowa a nie obrabiacie ludziom d**y anonimowo no fakt na fejsie sie tak nie da

Gość gość
Albo zdjęcia lasek na profilowym w negliżu, jeszcze młodym można wybaczyć głupotę. Ale to jest dno totalne. Jak z taniego d****arskiego portalu lub wiocha..pl Mam jadną znajomą z takim profilowym i jestem zażenowana kiedy do mnie pisze. A faceci mają ubaw z niej. Szczególnie, że ma już swoje lata.Jak coś takiego może zmienić postrzeganie kobiety. Kiedyś była uważana za w miarę myślącą i szanującą się osobę. Teraz wyszła na przygłupią zwykłą szmatę. Brak taktu i klasy. A może to desperacja. Przykro mi co z siebie zrobiła bo wiem, że jej koledzy śmieją się z niej za plecami.