Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anettta1

Teściowa rodem z piekła

Polecane posty

Gość gość
Jej tesciowa to jedzą, nie utrzmuje ich bo dokładają połowę a wy oczekujecie ze będzie ich utrzymywać ? xxx jaką połowę dokładają??? czytałaś dokładnie topik? cały ich wkład to kupowanie jedzenia, które z resztą później zżerają!

Gość gość
Chyba ty nie czytałaś. Placa za gaz bo maja ogrzewanie gazowe a to nie Male koszta, placa za garaż i wyżywienie dla wszystkich. Pracujesz, wiesz ile to kosztuje? Chyba mi nie powiesz ze wyżywienie 5 osobowej rodziny to 10zl i ogrzewanie gazem tez? Przestańcie dziewczyna ma dobre chęci. Wasz szef w pracy tez ma prawo traktowac was jak smieci bo wam płaci. Uwierzcie mi ze kiedy sie przychodzi do domu , ma sie ciepły obiad, wyprane, wysprzątane to dużo! Ona tez pracuje wychowuje dziecko i jest kura domowa ze wszystkimi obowiązkami!

Gość gość
ona nie jest u siebie!chwali się, że ma swój dom - więc niech się tam wyprowadzi! nie ma pieniędzy na remont? to trzeba było nie urządzać wiejskich libacji po ślubie tylko te pieniądze przeznaczyć na remont!!! tym bardziej, że już dziecko się urodziło - ale nie! - WESELE I WÓDA NAJWAŻNIEJSZE!!! a potem siedzenie na garbie teściowej, plucie na nią i jęczenie, że nie ma pieniędzy!

Gość gość
Ty nie czytałaś? Oni są w trakcie remontu. I to tesciowa pluje na innych. Sama chciala żeby u niej mieszkali. Skąd wiesz czy wesele sie nie zwrócili i nie wpakowali tam pieniędzy? Dzieczyna pisze zr remont w trakcie... Ale plujecie jadem.

Gość gość
jakby nie wyprawiała wiejskiej potańcówy to już dawno byłoby po remoncie! tak im się wesele zwróciło, że gó/wno na remont zostało!

Gość gość
a ja mam pytanie do Agatyhh- skoro macie tyle pieniędzy ahh i ehh, jeździcie na egzotyczne wakacje (swoją drogą meksyk jest dość popularny, więc to żaden "wyczyn"), to dlaczego mieszkacie w WYNAJĘTYM mieszkaniu? :D Robicie na czarno i nie możecie sobie kupić własnego, czy co >

Matka mojej dziewczyny też jest wredną suczą... Od lat ustala terminy ślubów jej kochanej córeczki i daje na zapowiedzi ślubu z synem sąsiadów " bo kasia się opamięta i przestanie się wygłupiać!"

Gość gość
jeżdżą! tyłkiem po nieheblowanej desce

Gość gość
ale z jej domu byś cię nie wyprowadziła, co?

Gość Anettta1
Wesele nam sie zwróciło z nadwyżką, zebraliśmy 30 tysięcy a musielismy dołożyć jeszcze 50:\ ale wszystko będzie na gotowo. Najgorsze te czekanie pozwolenia , rysunek ( zmiana bryły domu). Macie dzieci? Moglabym isc tam mieszkac ale wyobraźcie sobie Male dziecko w tym kurzu i hałasie? tłumaczę ze gdybyśmy wiedzieli ze wyniknie taka sytuacja to bysmy cos wynajęli ale teściowa byla ok i zapewniała nas o dobrych intencjach. teraz żałujemy ale spłacamy kredyt i nie stać nas na wynajem w tej chwili. ja wiem ze nie jestem u siebie ale to nie upoważnia ją do takiego traktowania mnie. Wystarczyłoby gdyby byla normalna ale ona traktuje ludzi z pogardą i o każdym ma do powiedzenia cos negatywnego. Nie chodzi jej o pieniądze bo sama mówi że ona ma dość i ja stać i ze mamy nic nie dawać ale chyba każdemu byłoby niezręcznie. Kiedy wiedziala ze tam zamieszkamy byly ustalone zasady wyraźnie i do wszystkich sie stosuje! to niech nam powie wprost ze chce sie nas pozbyc a nie zatrzymuje nas i płacze ...

Gość gość
A nie myslicie ze tesciowa ma nierówno pod sufitem? Dziewczyna chce tylko przeczekać tam i nie ma wyjścia, musi ja znosić ale skoro teściowej tak nie pasuje ich obecność tam to po co ich zatrzymuje i bierze ma litość. Mi sie wydaje ze ta kobita lubi mieć kogoś uzależnionego od niej do pomiatania i sie wyzywa a nie chce waszej wyprowadzki bo chce mie wnuczkę dla siebie i rządzić wami.

Gość gość
to niech nie siedzi u obcej baby tylko wypieprza do swojej ukochanej mamusi! jeszcze raz napiszę - mogła remontować wcześniej zamiast organizować wieśniacką popijawę!

Gość gość
jakby nie wydała kasy na wesele to wyremontowałaby chociaż jeden pokój i mogła w nim mieszkać unikając tej chorej sytuacji i syfu w rodzinie - a resztę remontować sukcesywnie tak "zarobiła" na weselu, że płacze w pierwszym poście, że nie ma żadnych pieniędzy

Gość gość
wszystko na to wskazywało! nie idzie się mieszkać do teściowej, bo to zawsze kończy się tak samo - nawet jeśli teściowa "wydaje się miła" - to jest jej dom, jej pieniądze, jej nawyki i jej przestrzeń - no i oczywiście jest OBCA BABA jak raczyłaś napisać wcześniej

Gość gość
mnie przeraziło tylko jedno, że tesciowa gryzie dziecku jedzenie jak to bierze jedzenie do swojej gęby gryzie wyjmuje i daje dziecku masakra., i pomimo powracających pleśniawek ty na to pozwalasz, jak to ona wychowuje ci dziecko, skoro nie pracujesz to jestes przy dziecku, no nie ja bym na to nie pozwoliła to ty jesteś jakaś bezwolna kukła

Gość gość
same stare zazdrosne tesciowki tu siedza i pluja jadem :) wszytsko was bole stare wiedzmy co? Zazdrosne jestescie o mlode synowe i dokuczacie na kazdym kroku stare malpy!