Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalia_14

Dieta i kapsulki 3d chili

Polecane posty

Gość natalia_14

Witam kobitki mam pytanie. Czy ktoras z was miala stycznosc z dieta i kapsulkami 3d chili? Jezeli tak to prosze o opnie na temat produktu,efekty odchudzania i ogolna ocene :) Czy polecily bysci ten produkt tak czy nie? :) Ja nie caly rok temu mialam stycznosc z sama dieta i powiem ze jest bardzo fajna i efektowna. Nie wiedzialam jeszcze wtedy o tabletkach, chciala bym powtorzyc przygode z 3d chili jeszcze raz i tak sie zastanawiam nad kupnem ;) Dziekuje za odpowiedzi :)

Gość gość
na mnie te tabletki nie zadziałały a też wcześniej odchudzałam się na tej diecie i to z sukcesem ale chciałam jeszcze pozbyć sie tak z 3 do 5 kg i tabletki mi nie pomogły ,waga ani drgnie

Gość natalia_14
a moge wiedziec ile stracilas na diecie ;)

Gość gość
10 kg

Gość natalia_14
o bardzo gratuluje! :) a mam jeszcze jedno male pytanko czy stosowalas ta dieterygorystycznie? tzn. chodzi mi o to czy trzymalas sie konkretnie przepisow. a i czy cwiczylas cos ? :)

Gość gość
trochę dietę zmieniałam bo nie lubię pewnych rzeczy i wtedy jadłam coś z innego dnia jak było to czego nie lubię. jeśli chodzi o ćwiczenia to totalne zero ,ani przysiadu nie zrobiłam! i jeszcze kolację jadłam o 17 tej i później już woda lub czerwona herbata

Gość natalia_14
WOW jestem pod ogromnym wrazeniem naprawde podziwiam i zazdroszcze mam nadzieje ze ja dam rade :) a Ty przez jaki czas tyle schudlas :))

Gość gość
ogólnie tabletki mają wspomagać odchudzanie, więc bez rozsądnego żywienia i ćwiczeń nie ma co czekań na super efekt. stosując dobre suplementy na odchudzanie plus dieta i ćwiczenia efekty są oczywiście bardzo dobre. ranking najlepszych suplementów można znaleźć na http://rtno.pl

Gość natalia_14
Tak tak wiem ze tabletki moga jedynie wspomoc i szukam dobrego suplementu by wspomoc proces odchudzania :) najwieksza robote to musze ja ją wykonać ;) dzieki za ta stronke.