Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Osoby które samotnie podróżują chodzą w różne miejsca

Polecane posty

Gość gość
Przecież samemu podróżuje się znacznie lepiej. Nikt nie wybiera Ci miejsc, które chcesz odwiedzić, nie narzeka, że bolą go nogi lub jest nudno. Od kilku lat jeżdżę sama w góry i czuję się wolna i szczęśliwa.

Dla mnie to nie bardzo. Ale ona może to lubi, albo nie ma z kim. Mnie czasem to wkurza, że wszędzie chodzę sam, nie mam dziewczyny, za rzadko z kolegami się widzę.

Gość gość
Nie mówię o przypadkowych dzieciach i nieudanych małżeństwach. Życiowych rad można słuchać od szczęśliwych rodzin, które potrafią radzić sobie z problemami. A taka osoba bez prawdziwego doświadczenia, śle jakieś porady. Jest zwyczajnie niewiarygodna. Jak dziecko mądrzące się nie mając do tego podstaw.niech sobie żyję jak chce, ale wielkie myśli o związkach to robią z niej śmieszną osobę.ale ona jest taka mądra...ma tupet.

Gość gość
to zdecyduj sie o co ci chodzi: o to, ze sama podrozuje czy o to, ze wypowiada sie o zwiazkach (swoja droga to trzeba miec dzieci, by moc mowic o zwiazkach?)

Gość gość
Pani Beata początkowo wzbudzała moją sympatię, ale odkąd zaczęła udzielać rad wydając poradniki przestałam ją lubić. Niech skupi się na podróżowaniu, jeśli chce być traktowana nadal poważnie.

Gość gość
Ja nic nie mam do samotnych podróży. Tylko do jej pseudo mądrości, którą rozszerzyła do punktu o którym nie ma pojęcia i publicznie się ośmiesza, wprowadzając ludzi w błąd.

Gość gość
Dokładnie, samotne podróżowanie wychodzi jej super. I tyle.

Gość gość
Z tym się zgodzę. Drażni mnie to, że chce mieć monopol w doradzaniu innym. A jej rady to oczywistość nad oczywistościami, niestety.

Gość gość
tez bym tak popodrozowala :) ale trza miec kasy duzo a skad ja brac

Gość gość
a z czym sie osmiesza? o jakie poradniki chodzi dokladnie? poza tym mnostwo "gwiazd" wydaje rozne poradniki, to ci nie przeszkadza? zazwyczaj z reszta sa pisane przez kogos innego, a dana osoba je tylko firmuje swoim nazwiskiem czy wizerunkiem

Gość gość
Ja też nie mam, ale na szczęście jest coś takiego jak autostop. :)

Gość gość
Ja sama jeżdżę i jedyny minus to taki, że płacę podwójnie za noclegi, i od czasu do czasu poproszę kogoś by mi zrobił fotkę. Zalety: nie muszę konsultować tras, planów zwiedzania, miejsc, które chce zobaczyć, zwalniać tempa. Ponadto nikt mnie nie pogania w przymierzalni, nie narzeka że jest zmęczony, głodny i ma dość spacerowania lub nie ma ochoty zobaczyć np. tego zabytku, bo co w nim ciekawego( nie ważne że jest wpisany na listę UNESCO).

Gość lanser
ale trza miec kasy duzo a skad ja brac>>>no właśnie z tych poradnikow dla debili. zazwyczj doradzaj ci ktorzy w danym temacie nie maja pojecia. ksiadz uczy jak malzenstwo ma zyc po slubie , politycy rozdaja pieniadze ktore zarabai ktos inny, bankowcy doradzaja jak splacac dlugi, bezdzietny psycholog w tv uczy wychowywac dzieci, a pani ktora ma gosposie jak sprzatac dom :D ... a durnie placa za te poradniki cyz ogladaja te reklamy wiec interes sie kreci.

Gość gość
lanser ,niektórzy dorabiaja wielkie rogi :classic_cool: co nie

Gość Knieja
Ja uwielbiam sama jeździć np. autobusem/busem/rowerem. Szczerze mówiąc, to lubię sobie czasem pobyć sama ze sobą... Ale jak udaję się w dalszą podróż, to lubię, gdy wysiadam z busa, a tam czeka na mnie jakaś fajna koleżanka ;-).