Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamanastolatki

POMYSŁ NA PREZENT NA DZIEŃ DZIECKA DLA NASTOLATKA

Polecane posty

Gość mamanastolatki

Co kupić nastolatkowi na prezent na DZIEŃ DZIECKA? To chyba nie tylko mój dylemat, szczególnie mam problem z moją starszą córka- nastolatką- jaki jest dobry prezent dla nastolatka? Ostatnio modne są podobno bluzy i koszulki z napisami i nadrukami- w tzw stylu hipster/ streetwear (przynajmniej z tego co zauważyłam po mojej córce)- to takie luźna bluzy oversize i koszulki we wzory i chyba to byłby pomysł na prezent- tym bardziej, że nastolatki uwielbiają modne ciuchy. Co sądzicie? Znalazłam jeden fajny polski sklep internetowy z bluzami, koszulkami, czapkami i innymi ciuchami własne z nadrukami i napisami- mają bardzo duży wybór, więc na pewno coś znajdę tam, szczególnie, że widziałam, że mają tam zakładki z ubraniami dedykowanymi specjalnie dla różnych fanów- bluzy i koszulki z napisami i nadrukami dla fanów Biebera, Kwiatkowskiego Rihanny i innych, a moja córka jest fanką wielu gwiazd : ) Podobno można tam zamówić też własne pomysły na napisy i nadruki na bluzy i koszulki to może podsuniecie mi jakieś fajne propozycje? A Dzień Dziecka już niedługo, dlatego muszę prezent wybrać jak najszybciej. Co myślicie o tym sklepie młodzieżowym internetowym SHOCK share&block? to link do sklepu: http://shock.com.pl/

Gość gość
spam, żadna matka nastolatka nie posługuje się takim jezykiem