Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przedszkole w katowicach

Polecane posty

Gość gość

Szukam dla mojej Julki przedszkola na zbliżający się rok szkolny. Interesują mnie Katowice, najlepiej takie, w którym na kuchni biorą pod uwagę dzieci-alergików, bo Julka nie może jesc wszystkiego. Drogie mamy – jeśli tu jesteście to proszę was o pomoc

Gość gość
W Katowicach jest dużo takich przedszkoli

Gość gość
Ale polećcie mi takie, w którym nie balybyście się zostawić własnego dziecka.

Gość gość
Nie znam żadnej pary która ma dziecko w wieku mojej Julki a te przedszkola się teraz tak zmieniają i ciągle jakieś nowe otwierają że można się pogubic więc Was pytam….

Gość gość
A publiczne czy prywatne?

Gość gość
Wolałabym prywatne, ale jak będzie publiczne to nic się nie stanie

Gość balbina21
Wesołe siódemki :)

Gość gość
A dlaczego akurat tam? Czemu polecasz?

Gość balbina21
Chodzą tam moje dwie córki – raz ze mamy blisko do przedszkola, dwa wychowawcy są naprawdę porządku ludźmi, a córki się nie nudzą bo co chwile gdzieś wychodzą, wycieczki, spacery, aktywnie czas spędzają po prostu.

Gość gość
A co z jedzeniem?

Gość balbina21
Madzia nigdy nie narzekała, a Kamila od urodzenia jest strasznym niejadkiem więc tu były troszkę większe problemy:)

Gość gość
a w jakiej dzielnicy szukasz przedszkola? bo Kce są duże i nie wyobrażam sobie wozić dziecka z jednego końca miasta na drugi tylko dlatego że przedszkole ma dobrą opinię

Gość gość
Ale chodzi mi czy robią specjalne dania dla alergików?

Gość balbina21
Nie wiem, chyba tak. W grupie Madzi są chyba dwie takie dziewczynki uczulone na coś więc chyba biorą pod uwagę i takie dzieci

Gość gość
No to dobrze, na tym mi najbardziej zależy…

Gość reaktywacjaa
nie znam tego przedszkola akurat ale tez szukam czegos dla mojej córeczki więc korzystam z tematu:)

Gość gość
do wesołych siódemek chodzi mój krzyś, bardzo lubi swoją wychowawczynię :)

Gość gość
generalnie to fajne przedszkole, mają bardzo ładnie zrobione sale, dobre wyposażenie, jeśli Krzysio jest zadowolony to ja tym bardziej nie moge narzekac;)

Gość gość
trudno znaleźc na prawde dobre przedszkole teraz, więc jak już ma sie coś na oku to trzeba brac;)

Gość gość
prawdziwy skarb to przedszkole pod domem/blokiem :)

Gość gość
nie musi byc pod nosem, ważne żeby wychowawczynie były rozsądne i rozwijały zainteresowania dziecka

Gość gość
my też mamy dziecko w wesołych siódemkach i chwalimy ich zdecydowanie :) bardzo dobra kadra, co prawda mamy daleko ale uważam, że warto dojeżdżać, żeby móc rozwijać kreatywność i wspierać rozwój dziecka. A Wesołe Siódemki nam to gwarantują ;)

Gość TroskliwaMama
no moje dzieciaki chodzą do Wesolych siódemek przy ul. Graniczna 42 :) naprawdę super atmosfera, no i wiem za co place: 3 posilki dziennie, angielski :) dzieci to największa inwestycja więc chce by miały najlepiej.

Gość gość
Dziękujemy - więcej reklamy tego przedszkola już nam nie potrzeba.

Gość gość
Plastusia i Tosi. Świetna dyrektorka, bardzo miła, naprzeciw Silesia City Center

Gość klarra98
Widzę, że pisałyście o Wesołych Siódemkach. Moje dziecko też tam chodzi i bardzo sobie chwalimy.

Gość gość
Słuchajcie. Mój syn jest bardzo ciężkim dzieckiem. Jest bardzo wybredny, łatwo się złości i generalnie trzeba mieć bardzo dużo cierpliwości żeby się nim zajmować. Myslicie, żę w tych wesolych siódemkach radzą sobie z takimi dziećmi?

Gość klarra98
Moja córka mówiła mi o dziewczynce w ich grupie która próbowała gryźć inne dzieci. Później ja przyszłam na jedno ze spotkań dla rodziców, dużo o tym rozmawialiśmy i na kolejnych spotkaniach (wydarzeniach przedszkolnych) było widać ogromną poprawę. Panie z przedszkola poradziły sobie z nią.

Gość mariamaria100
ja mam dwoje dzieci (dziewczynka 4 i chłopiec 5) i oboje chodzą do Wesołej Siódemki, takiego publicznego przedszkola w Katowicach. Jeśli jeszcze sie nie zdecydowałaś to koniecznie sprawdz to przedszkole

Gość magdadd
Moja córka chodziła do Skrzatów (Dziewicza 41). Teraz chodzi do szkoły "Twoja przyszłość" (ten sam właściciel), która istnieje już od 21 lat. Nie chciałam nic zmieniać, po wspaniałych doświadczeniach przedszkolnych. Przedszkole jest świetne. Indywidualne podejście do dzieci, co naprawdę pomaga wspierać ich rozwój, poza tym program jest bardzo urozmaicony. Nasza Zuzia była bardzo smutna, gdy czasem w związku z jakąś infekcją, musiała zostać w domu, bo nie chciała nic przegapić. Ciągle się tam coś ciekawego działo! Polecam. Czesne rozsądnej wysokości, więc spokojnie, poza tym w cenie są wszystkie dodatkowe zajęcia, takie jak angielski, rytmika, teatr, taniec, a nawet basen.