Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż molestuje mnie seksualnie

Polecane posty

Gość gość

Np. klepnie mnie w tyłek, złapie za pierś, czuje się zażenowana, nie wiem czy powinnam iść na policję ale ostatnio podglądał mnie jak brałam kąpiel w łazience a w nocy zaczyna mnie całować. Ja unikam tego jak mogę.

Gość Brunet_wawa
kazdy facet to lubi...tzn jak moze....porozmawiaj z nim....ile masz lat?

Gość gość
Ja mam 36 lat, mąż 40 i z wiekiem ten napęd seksualny staje się u niego coraz bardziej silniejszy. Np. dzisiaj rano złapał mnie nagle za piersi, nie pojmując że mnie to sprawia przykrość, czuje się wtedy jak d****** Jeszcze takie świństwa mi mówi do ucha np. (Mój drapak cię dzisiaj podrapie).

Gość Brunet_wawa
domyslam sie ze jest Ci przykro...jestes pewnie bardziej romantyczna...sprawia Ci przyjemnosc sex z nim ?

Gość gość
Sex uprawiamy 3 razy w miesiącu, ostatnio chciał uświadamiać 18letnią córkę i jej chłopaka w tej dziedzinie ale zabroniłam mu rozmawiać z nimi na ten temat. Mąż jest seksuologiem z wykształcenia.

Gość Ewq4321
maz seksulog, macie dzieci, staz malzenstwa tez, i co ? moze Cie porzada, nie dokonca we wlasciwy sposob, skoro tego nie lubisz ale bez przesady, klepniecie w tylek, czy zlapanie za piers to nie g***t? skoro kochacie tylko raz na 3 miesiace, to moze to dla Ciebie zaskoczenie, nie wiem.... ja tego nie rozumiem, wiec moze nie bede sie wypowiadac, chlop Cie najwidoczniej porzada, i tyle

Gość Brunet_wawa
a Ty masz ochote na wiecej niz 3 w miesiacu ?

Gość gość
Dla mnie sex może nie istnieć ale dla mojego męża to bardzo ważne, twierdzi że w ten sposób stajemy się sobie bliżsi.

Gość Ewq4321
bo to prawda? boze kolejna baba ktora twierdzi ze seks moze nie istniec. oj chyba duze kompelsy, niezrealizowanie i nie wiem co jeszcze., BOZE BABY CO Z WAMI

Gość Brunet_wawa
Ewqa a jak ejst u Ciebie z sexem :)

Gość Ewq4321
idealnie ale nie rozumiem do choler... jest malzenstwo, skosumowane, maja dzieci, a tu nagle glwat po facet szuka rozkoszy? to baby sa jakies zadufane w sobie, albo z kompleksami, skoro seks dla nich to problem? irytuje mnie to w ch..

Gość Brunet_wawa
jak czesto sie kochasz?

Gość gość
3 razy w miesiącu, mamy tylko jedną córkę która ma chłopaka a mój mąż chciał rozmawiać z nią i chłopakiem na temat sexu i antykoncepcji. Zabroniłam mu o tym rozmawiać żeby się nie ośmieszył. Ja sama z córką porozmawiałam na temat antykoncepcji by uważała dodając przy tym że seks jest przyjemny głównie dla mężczyzny.

Gość Brunet_wawa
ale nie masz ochoty na wiecej? moze porpsostu on tak dziala ze nie masz ochoty

Gość gość
Tylko sytuacja wygląda tak że on już leży nagi w łóżku, obok porozsypywane płatki róż i każe mi się rozbierać. Potem mówi chodź tutaj do mnie połóż się koło mnie i wtedy kładzie się na mnie, całuje mnie i mówi że jestem cała jego i już mnie na pewno nie puści. To trwa zazwyczaj 3-4 godziny, odczuwam ból w pochwie i jestem bardzo zmęczona.

Gość Brunet_wawa
a jaki chcialabys sex?

Gość gość
:D

Gość gość
Chciałabym żeby był delikatniejszy jeśli już coś do czego dochodzi a on tak najpierw powoli, potem mocniej, potem znów powoli. Po czym kończy mówi było cudownie, powinniśmy to robić częściej. Jeszcze ta jego mocno owłosiona klata i to że jest przy kości męczy mnie. Czy wiecie że raz po jednym o***tym stosunków zaproponował wspólną kąpiel.

Gość gość
Raz była taka sytuacja że spałam a mąż się ze mną kochał. Ja byłam prawie nieprzytomna a on mnie rozebrał i zrobił to ze mną. Potem się obudziłam i byłam na niego taka wściekła. Potem mnie przytulił i powiedział że bardzo mnie kocha.

Mąż jest zdrowy i ma normalne podejście. To z tobą jest coś nie tak. Jak nie lubisz z nim seksu to po co jesteście małżeństwem? Rozwiedź się i po sprawie. Nie męcz zdrowego mężczyzny swoim brakiem ochoty na cokolwiek.

Gość gość
postepujesz jak 16 letnia dziewica chce a sie boi.

Gość gość
To jakaś głupia prowokacja, albo pani ma nierówno pod sufitem i pownna udac się do specjalsty albo spakowac walizki i kupić kota i to z nim spędzić resztę życia.

Gość gość
nie rozumiem, tak wlasnie to jest chyba prowokacja, bo kazda baba byla by w 7 niebie.......... a Ty narzekasz, nie widze podstaw

Gość gość
Powinnaś iść do zakonu a nie miec związek z facetem!!!!

Gość gość
Ja czesto nalewam wody z pianka i wskakuje z mezem do wanny do tego zimne piwko albo winko i jest git tylko seks nie wychodzi bo wanna za mala i zamiast seksu jest kupa smiechu i wychlapana woda ale pieszczoty jak najbardziej

Gość gość
Jak moja żona wchodzi po schodach to ją łapię za tyłek.... zawsze. Wówczas podskakuje i piszczy jak 16. A jak przechodzi koło mnie w domu lub ... no nie wiem gdzie jeszcze to dostaje całusa i czasmi złapię ją za tyłek lub położę ręce na biodra. Kurcze nie wiedziałem że ją tak często gwałcę. Chyba oddam się w ręce wymiaru sprawiedliwości.

Gość gość
co za idioci, dajecie się złapać na takie cienkie prowo :|

Dla mnie też w pierwszym momencie wyglądało to na prowokację, ale gdy zastanowiłem się, moja żona mogłaby też założyć taki temat. Z tą różnicą, że napisałaby, że seks jest rozrywką dla ubogich umysłowo i pozwala mężowi na taki trywializm co najwyżej raz do roku. Tylko, że ona jest tak pewna swojej racji, że nie założyłaby go. No i nie jestem seksuologiem, bo bym wiedział jak sobie, znaczy jej pomóc.