Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę o radę gotowanie

Polecane posty

Gość gość

Zamroziłam z miesiąc temu gotowe uszka z mięsem, teraz się zorientowałam bo zamrażalka zawalona. Chce się ich szybko pozbyć jedząc je. Mogę zamrożone uszka wsypać do gorącej wody na gazie i pogotować chwilę. Ostatnio dostałam wysypki na twarzy nie wiem czemu i jestem na wszystko przeważliwiona. Normalnie bym sie nie zatanawiała.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
po 10 min gotowania sprawdź czy są dobre

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
chwilę to za krótko ;-) jak są zamrożone to lepiej jest je potrzymać dłużej, wrzucić na osolony wrzątek z odrobią oliwy i od wypłynięcia z 5 minut pogotować na małym ogniu

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Dzięki . Dodam ze one już były przed zamrożeniem ugotowane :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×