Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poznałam gościa przez net i mam problem

Polecane posty

Gość gość

poznałam faceta na portalu randkowym, fajnie nam się rozmawia, pisze, te same tematy, pasje, poczucie humoru. Facet jest mną strasznie zauroczony, zainteresowany. Teraz chce się spotkać.. I pojawia się problem- banalny wręcz. Ja na początku byłam chętna, ale odkąd dodał inne zdjęcie.. :D No szpetny jest okrutnie. Jak go spławić bezboleśnie? Mimo wszystko mam dużo sympatii do niego. :D

Gość gość
a co na tamtym zdjęciu nie był szpętny czy jak ?

Gość gość
na tamtym nie był- taki sprytny. Całkiem apetycznie wyglądał. Teraz dodał dwa en face i wszystko jasne :(

Gość gość
Uroda jest dla kobiet nieważna. Ważne są uczucia, charakter. Taaa....

Gość gość
haha, kto Ci takich głupot nagadał? Może dla niektórych nie jest ważna, ale jestem pewna że takie panie często głowa boli :p Rany, kobieta też człowiek, też mamy oczy i potrzeby :p

gość Uroda jest dla kobiet nieważna. Ważne są uczucia, charakter. Taaa.... x brzydalu, urodziłes się dzisiaj? sam patrzysz na wygląd hipokryto

Gość gość
Nie masz zadnego problemu:-D Spotkaj się z nim. W rzeczywistości może znow ci się spodobać. Problem będziesz miała wtedy, kiedy to ty się jemu w realu nie spodobasz:-D

Gość gość
mogę się spotkać i chętnie się nie spodobam :) problem w tym, że dałam zdjęcia na których wyglądam jak ja, a ten zachwycony, że jego typ.. facet jest całkiem fajnym i nie chce mu robić nadziei. Pisze mi, że dawno mu się tak dobrze nie rozmawiało, inne bzdety. Mam nadzieję że to ściema z jego strony :o chociaż sądząc po zainteresowaniu i zaangażowaniu obawiam się, że po spotkaniu będzie gorzej :( dlatego może lepiej się już teraz wykręcić?

Gość gość
:-D nie bądź dzieckiem ...spotkanie weryfikuje wyobrażenie. to, ze podobasz mu się na fotce, nic nie znaczy.Mozesz mu się spodobać, a może i nie... Zreszta , to działa w obie strony. Nie chcesz ,nie spotykaj się. To nie przymus.

Gość gość
no to przecież jasne, ale z taką twarzą to on nie może być bardzo wybredny :D Pytanie moje było takie- jak zakończyć znajomość przed spotkaniem? Ewentualnie po spotkaniu? W sensie co powiedzieć, żebym ominąć kwestie "jesteś szpetny"?

Gość kniaź
jak chcesz kłamać to stylowo, powiedz mu że twój 3 ex były mąż sie odezwał i coś między wami iskrzy. Albo druga bardziej przekonująca wymówka: że jest paskudny z gęby i nie tego się spodziewałaś. Proste?.. Nie bardzo trudne hehe...

Gość gość
ale jesteś złośliwa, jak chcesz szybko o tobie zapomniał to się po prostu przyznaj, że jednak cię nie pociąga, a jakbyś mu miała sprzedawać piękne kłamstwa to niepotrzebnie będzie sie zastanawiał co zrobił źle i płakał że tak "wiele" stracił