Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liberalna kobieta

on konserwatynwy ja liberalne poglady czy ma to przyszlosc

Polecane posty

Gość liberalna kobieta

prosze o opinie osoby majace doswiadczenie w takich zwiazkach,czy rzeczywiscie uda sie wypracowac kompromis? on wychowal sie w tradycyjnej katolockiej rodznie,mnie tylko ochrzcili i do komunii poslalili,co do bierzrmowania dali wybor,wiec nie bylam bierzmowana,moi rodzice to niepraktykujacy katolicy. jego mama obowiazkowo robila 12 dan na wigiie,moja nigdy,u nas wiligila byla na luzie. u niego w rodzinie wszyscy musieli zasiasc do stolu i zjesc obiad,u mnie obiady byly o nieregularnych godzinach,a do stolu zasiadal kto chcial,bo nie bylo przymusu jedzenia. to tylko takie przyklady,nie wiem..czy da sie zyc razem?

Gość gość
nic z tego nie będzie, przecież ty nie masz żadnych zasad, masz w******* na wszystko i uważasz, że każdy powinien postępować tak, jak mu wygodnie.

Gość liberalna kobieta
to ,ze nikt mnie do niczego nie zmuszal,nie znaczy ze nie mam zasad.gosciu,nie znasz mnie,wiec nie obrazaj.

Gość autorko rozumiemy
ze masz od niego bujniejsza przeszlosc seksualna i uprawialas np. seks bez zwiazku?

Gość gość
to ten facet chyba raczej chowany jak pies tresowany:O

Gość gość
ciężko powiedzieć, na prawdę. Przede wszystkim musisz się przekonać jakie ON ma poglądy, bo piszesz głównie o jego rodzinie. Ja na przykład wychowałam się w tradycyjnej, katolickiej rodzinie a poglądy mam skrajnie liberalne. Byłam 2 lata w związku z facetem, który był konserwatywny. Nie religijny, ale uważał że "zasady" trzeba mieć :o Taki typowy prawicowiec. Na początku było super, w ogóle ten temat nie był ważny, on "zmiękczał" swoje poglądy, ale jak przychodziło do konfliktów to wychodziło szydło z worka. W końcu okazało się, że wg niego jak mam mniej radykalne poglądy to pewnie puszczam się na prawo i lewo :D jakiś oszołom.. Jak ktoś ma hmm wąski horyzont i cierpi na brak tolerancji to wcześniej czy później obróci się to przeciwko tej liberalnej osobie..Bo to są chorzy ludzie, którzy gdzieś muszą wyładować te frustracje :o

Gość gość
nie ma szans moim zdaniem,co wiecej,czasy sie zmienily,kobiety teraz pracuja,nie zdziw sie jak wrocisz wycienczona z pracy a on ci bedzie kazal lepiec 120 pierogow i 12 dan na swieta:O